Ulei din samburi de struguri 100ml

  • 9,90Lei

 (0 opinii)
Ulei din sâmburi de struguri 100ml
Ulei din sâmburi de struguri 1l
Ulei din sâmburi de struguri 5l
- +

Ulei din sâmburi de struguri 1l

Ulei din sâmburi de struguri, un produs versatil, folosit în multiple feluri – acum în cantitate mai mare, la un preț avantajos!

Beneficii:

Acest ulei se obține prin presarea sâmburilor de struguri, iar apoi, prin rafinarea lichidului rezultat. Produsul este bine cunoscut pentru proprietățile sale:

  • Antiinflamatoare;

  • Antibacteriene;

  • Antioxidante.

Pe lângă aceste caracteristici, uleiul dispune de cantități mari de acizi grași Omega-3 și Omega-6, alături de vitamina E – de aceea, a devenit un produs naturist foarte popular în rândul persoanelor interesate de sănătate.

Recomandări de utilizare:

Pentru gătit

Întrucât produce o cantitate moderată de fum, nu se recomandă să folosim ulei de sâmburi de struguri pentru prăjit. Cu toate astea, uleiul se utilizează adesea în bucătărie, datorită gustului curat și ușor, cât și pentru nivelul ridicat de grăsimi polinesaturate.

Poate fi folosit ca ingredient în sosurile pentru salate sau în maioneză. Se pot crea infuzii de ulei cu usturoi, rozmarin, cât și alte mirodenii. În plus, se poate folosi în prăjituri și clătite. Nu în ultimul rând, se poate stropi peste stafide, pentru a le menține gustul în timp.

Pentru piele

Datorită faptului că putem găsi Omega-6 și vitamina E în ulei de sâmburi de struguri, este un produs recomandat pentru sănătatea pielii. Cele două ingrediente menționate ajută la hidratare și la reducerea inflamației.

De aceea, produsul este folosit pentru:

  • Hidratare;

  • Acnee;

  • Închiderea porilor;

  • Ameliorarea cicatricilor;

  • Demachiere.

În plus, fiind un ulei ușor, aproape deloc vâscos, este ideal pentru toate tipurile de ten – inclusiv cel gras, pentru care este nevoie de produse ce nu îl vor încărca mai tare.

Pentru păr

Datorită proprietăților sale hidratante, putem folosi ulei de sâmburi de struguri pentru a hidrata părul. La fel ca și uleiul de cocos sau cel de măsline, și cel de struguri se poate folosi ca o mască de păr. Prin hidratarea scalpului, se elimină mătreața și alte probleme cauzate de deshidratarea la nivelul epidermei.

Pentru aromaterapie

Deși uleiul de struguri nu te relaxează, este un liant excelent pentru esențele folosite în aromaterapie, cât și în combinație cu alte uleiuri esențiale, pentru masaj terapeutic.

Mod de păstrare:

Este recomandat să se păstreze într-un loc fără lumină și răcoros – de exemplu, în frigider sau într-o debara. În aceste condiții optime, uleiul poate rezista până la 6 luni de la deschiderea recipientului.

Produsul este disponibil în mai multe variante, anume:

100 ml, 1l și 5l [hyperlink]

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Ulei din sâmburi de struguri, ulei presat, ulei, pentru sapun, ulei cosmetic, ulei vegetal, uleiuri vegetale

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
9,90Lei