Unt de Cacao 100g

  • 17,00Lei 15,50Lei

 (0 opinii)
Greutate
Unt de Cacao 100g
Unt de Cacao 500g
Unt de Cacao 1000g
- +

Unt de Cacao 100g

UNT DE CACAO-natural, nerafinat, nedezodorizat, pur

INCI: Theobroma cacao (cocoa) seed butter

Este ingredientul de bază al ciocolății de casă, dar poate fi utilizat și datorită proprietăților sale de îngrijire al părului și pielii, de emoliere, refermizante și hidratante.

Țara de proveniență: Untul de cacao natur, nerafinat, presat la rece, având certificat cușer provine din Ecuador. Arborele de cacao este originar din pădurile tropicale ale Americii de Sud, mai ales din luncile inundabile ale fluviilor Amazonas și Orinoco.

Compoziție:

Ingredientele principale ale untului de cacao sunt: acid stearic, acid oleic, acid palmitic, acid linolic, polifenoli, teobromin, tocoferoli, tocotrineoli, squalani, fitosteroli.

Untul de cacao este cunoscut pentru efectul său anti-îmbătrânire, de hidratare și protecție solară. Este foarte bogat în vitamine, fiind un unt vegetal natural nerafinat, nedezodorizat. Untul de cacao se topește la temperatura corpului, și este imediat absorbit în piele. Este foarte bogat în vitamina E. Untul de cacao este adesea recomandat pentru tratarea eczemelor și dermatitei.

Untul de cacao este o grăsime naturală produsă prin presarea boabelor de cacao. Boabele de cacao conțin în medie 44 - 46% unt de cacao. Datorită efectelor sale pozitive untul de cacao este adesea folosit în produsele cosmetice, creme pentru bronzat, săpunuri și produse de îngrijire a corpului. Este considerat un foarte bun hidratant al pielii. Previne și ameliorează vergeturile, întărește sistemul imunitar, întârzie apariția ridurilor și a altor semne de îmbătrânire. Formează o barieră de protecție pe piele (ocluziv). Untul de cacao conține polifenoli, astfel previne producerea de imunoglobulină care se presupune că este una dintre cauzele astmului si dermatitei. Acest unt cu miros plăcut este utilizat în multe alte produse pentru îngrijirea pielii. Cercetările au demonstrat că masajul cu unt de cacao ajută la combaterea stresului și întărește sistemul imunitar. Se consideră că are un rol important și în lupta împotriva cancerului.

Acesta poate fi utilizat în forma naturală, masându-se pielea cu o bucată brută de unt de cacao care se absoarbe instantaneu în piele.

Depozitare

Se va depozita în loc uscat, ferit de lumină și umezeală, sub temperatura de 25 grade C.

`

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Unt de cacao, 100% natural, unt, cacao, natural, vegetal,

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
17,00Lei 15,50Lei