Program de fidelizare

Dragi Clienți!

   Programul de fidelizare ține cont de sumele cheltuite pe siteul nostru și va funcționa în mod automat și este gândit în trepte. Deja de la a doua comandă se poate ajunge la discount chiar și la discountul maxim dacă valoarea primei comenzi depășește o anumită valoare. Pentru a beneficia de discount este obligatoriu folosirea contului de client!

Treptele sunt stabilite în felul următor:

3% din momentul în care aveți comenzi cu statusul „Complet”(finalizat) în valoare de 200,00 lei (două sute de lei)

5% din momentul în care aveți comenzi cu statusul „Complet”(finalizat) în valoare de 1000,00 lei (o mie de lei)

7% din momentul în care aveți comenzi cu statusul „Complet”(finalizat) în valoare de 2500,00 lei (două mii cinci sute de lei)

10% din momentul în care aveți comenzi cu statusul „Complet”(finalizat) în valoare de 10000,00 lei (zece mii de lei)

Discountul se va aplica numai pentru produsele cumpărate de pe siteul nostru și nu se aplică la cheltuielile auxiliare, cum ar fi costurile de transport sau taxa pentru ramburs.

Acest sistem va funcționa total automatizat și astfel nu va fi necesară verificarea de către angajații noștri dacă sunteți eligibili pentru a beneficia de discount sau nu.

Nu vor beneficia de discountul de fidelizare clienții care fac comenzi fără să folosească contul de client,  din conturi diferite asociate cu adrese de email diferite sau eronate respectiv clienții care lansează comenzile prin telefon (fără a menționa o adresă de email). Metoda automatizată ia în calcul comenzile efectuate din contul de client care se bazează pe adresa de email a clientului!!! 

Ne găsiți:

•  Î.I. Garda Andrea-Ilona

•  Salonta, str. Mărășești, nr. 7, jud. Bihor;

•  0771270706

•  contact@naturallhome.ro