Program de fidelizare

Dragi Clienți!

   Din data de 01.10.2020 vom implementa o nouă metodă pentru acordarea de discount pentru clienții noștri fideli. Cum știți deja avem/am avut o metodă de aplicare de discount care a fost lansat în data de 14.02.2015 și acorda un discount în funcție de numărul de comenzi efectuate pe siteul nostru dar care nu ține/ținea cont și de sumele cheltuite și astfel nu este/era metoda cea mai echitabilă. Noua metodă ține cont de sumele cheltuite pe siteul nostru și va funcționa în mod automat și este gândit în trepte. Deja de la a doua comandă se poate ajunge la discount chiar și la discountul maxim dacă valoarea primei comenzi depășește o anumită valoare. Programul va lua în calcul comenzile pe care le ați efectuat în siteul nostru din data de 14.02.2015 pentru clienții care au creat un cont respectiv comenzile au fost efectuate folosind contul și pentru comenzile efectuat în siteul nostru din data de 01.04.2020 pentru clienții care nu au creat cont până în data respectivă datorită faptului că din această dată se crează automat un cont la efectuarea comenzilor. Menționăm că și în momemntul de față există posibilitatea de a efectua comenzi fără a folosi contul automat creat dar aceste comenzi nu vor fi luate în calcul după data de 01.01.2021. Deci pentru a beneficia de discount este obligatoriu folosirea contului de client!

Treptele sunt stabilite în felul următor:

3% din momentul în care aveți comenzi cu statusul „Complet”(finalizat) în valoare de 200,00 lei (două sute de lei)

5% din momentul în care aveți comenzi cu statusul „Complet”(finalizat) în valoare de 1000,00 lei (o mie de lei)

7% din momentul în care aveți comenzi cu statusul „Complet”(finalizat) în valoare de 2500,00 lei (două mii cinci sute de lei)

10% din momentul în care aveți comenzi cu statusul „Complet”(finalizat) în valoare de 10000,00 lei (zece mii de lei)

Discountul se va aplica numai pentru produsele cumpărate de pe siteul nostru și nu se aplică la cheltuielile auxiliare, cum ar fi costurile de transport sau taxa pentru ramburs.

Acest sistem va funcționa total automatizat și astfel nu va fi necesară verificarea de către angajații noștri dacă sunteți eligibili pentru a beneficia de discount sau nu.

Colegii noștri vor verifica până la data de 01.01.2021 dacă pe baza metodei vechi ați fi beneficiat de un discount mai mare și vă vor anunța prin telefon sau email pentru a vă oferi un produs cadou pentru eventualele diferențe dar numai în cazul în care diferența rezultată este mai mare de 5,00 lei cu TVA inclus.

Din data de 01.01.2021 va fi valabilă numai metoda mai sus descrisă și automatizată.

Nu vor beneficia de discountul de fidelizare clienții care fac comenzi fără să folosească contul de client,  din conturi diferite asociate cu adrese de email diferite sau eronate respectiv clienții care lansează comenzile prin telefon (fără a menționa o adresă de email). Metoda automatizată ia în calcul comenzile efectuate din contul de client care se bazează pe adresa de email a clientului!!! Mulțumim frumos pentru înțelegere.

 

 

PROGRAM DE FIDELIZARE CLIENȚI valabil până în data de 01.10.2020

Din data de 14 02 2015 introducem un program de fidelizare pentru a răsplăti clienții care se reîntorc la noi.

Programul se adresează tuturor clienților indiferent dacă s-au înregistrat pe site sau dacă au lansat numai o singura comanda fără a se înregistra.

Discountul se va acorda la următoarea comada lansată dacă deja aveți cel putin o comanda pe situl www.naturallhome.ro și se va calcula după verificarea comenzilor .

Cuantumul discountului se va comunica telefonic sau în e-mail la confirmarea comenzii și va apărea și pe factura pe care primiți în colet.

Programul de fidelizare www.naturallhome.ro este gândit în trepte :

•             3% pentru a doua, a treia și a patra comanda

•             5% pentru a cincea, a șasea și a șaptea comanda

•             7% de la a opta comanda

Discountul se va calcula numai la produsele www.naturallhome.ro nu și la costurile de transport.

Este important protejarea mediului înconjurător. Produsele comercializate pe acest site sunt produse naturale sau produse ecologice care se degradează mai uşor astfel protejând natura. Gama de produse importată şi comercializată de noi este selectată în aşa fel încât să satisfacă toate normele Europene în vigoare şi să le ofere cel mai bun raport preţ/calitate. Pe acest site găsiţi produse autohtone şi produse din import încercate şi folosite şi de noi de aceea avem curajul să punem şi la dispoziţia dumneavoastră. Sperăm că veţi fi mulţumiţi de produsele achiziţionate de pe www.naturallhome.ro şi o să vă avem alături ca un client fidel. Viitorul nostru şi al mediului înconjurător stă în mâinile noastre. Echipa Natur all Home.

Ne găsiți:

•  Î.I. Garda Andrea-Ilona

•  Salonta, str. Mărășești, nr. 7, jud. Bihor;

•  0771270706

•  contact@naturallhome.ro