Program de fidelizare

PROGRAM DE FIDELIZARE CLIENȚI

Din data de 14 02 2015 introducem un program de fidelizare pentru a răsplăti clienții care se reîntorc la noi.

Programul se adresează tuturor clienților indiferent dacă s-au înregistrat pe site sau dacă au lansat numai o singura comanda fără a se înregistra.

Discountul se va acorda la următoarea comada lansată dacă deja aveți cel putin o comanda pe situl www.naturallhome.ro și se va calcula după verificarea comenzilor .

Cuantumul discountului se va comunica telefonic sau în e-mail la confirmarea comenzii și va apărea și pe factura pe care primiți în colet.

Programul de fidelizare www.naturallhome.ro este gândit în trepte :

•             3% pentru a doua, a treia și a patra comanda

•             5% pentru a cincea, a șasea și a șaptea comanda

•             7% de la a opta comanda

Discountul se va calcula numai la produsele www.naturallhome.ro nu și la costurile de transport.

Este important ortant protejarea mediului înconjurător. Produsele comercializate pe acest site sunt produse naturale sau produse ecologice care se degradează mai uşor astfel protejând natura. Gama de produse importată şi comercializată de noi este selectată în aşa fel încât să satisfacă toate normele Europene în vigoare şi să le ofere cel mai bun raport preţ/calitate. Pe acest site găsiţi produse autohtone şi produse din import încercate şi folosite şi de noi de aceea avem curajul să punem şi la dispoziţia dumneavoastră. Sperăm că veţi fi mulţumiţi de produsele achiziţionate de pe www.naturallhome.ro şi o să vă avem alături ca un client fidel. Viitorul nostru şi al mediului înconjurător stă în mâinile noastre. Echipa Natur all Home.

Ne găsiți:

•  Î.I. Garda Andrea-Ilona

•  Salonta, str. Mărășești, nr. 7, jud. Bihor;

•  0771270706

•  contact@naturallhome.ro