TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui WEBSHOP, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și condițiilor. Î.I. GARDA ANDREA-ILONA, în calitate de proprietar al site-ului www.naturallhome.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi (Termeni și Condiții) în întregime sau parțial, în orice moment fără o altă notificare. Din această cauză trebuie să verificați întotdeauna acești Termeni și condiții înainte de a folosi WEBSHOP-ul www.naturallhome.ro.

Vă rugăm să utilizați WEBSHOP-ul www.naturallhome.ro numai dacă sunteți de acord cu toate punctele enumerate în acest contract electronic denumit Termeni și condiții.

Magazinul online www.naturallhome.ro se angajează să păstreze confidențialitatea datelor utilizatorilor conform Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice - Publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 1101 din 25/11/2004.şi modificată prin Legea nr.272/2006 pentru completarea art.7 respectiv OUG nr.13/2012. Detalii suplimentare legate de confidențialitate găsiți la capitolul Politică de confidențialitate

Informațiile publicate pe WEBSHOP-ul www.naturallhome.ro cu privire la produsele comercializate de noi ne sunt furnizate de producători, respectiv importatori și acestea sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Calitatea produselor este garantată de către producători.

DEFINIŢII:

Natur all Home:     - este denumirea magazinului virtual (WEBSHOP) administrată de Î.I. GARDA ANDREA-ILONA - persoană juridică cu sediul social în localitatea Salonta str George Cosbuc nr 26 A  jud. Bihor având codul de înregistrare fiscală RO25358250, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Bihor sub nr. F5/532/2009, telefon: 0771.63.96.12. e-mail: contact@naturallhome.ro - denumită și Vânzător.

Cumpărător:         - persoană fizică sau persoană juridică sau orice altă entitate juridică care efectuează o Comandă pe Natur all Home.

Comanda:            - reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării Natur all Home și transmiterea intenției de cumpărare a unor produse prin parcurgerea formularului electronic COMANDĂ (6 pași) și acceptarea Termenilor și condițiilor Natur all Home.

Contract:              - reprezintă o Comandă confirmată telefonic sau  prin e-mail prin care Natur all Home este de acord să livreze Comanda iar Cumpărătorul este de acord să achite contravaloarea acestora.

Newsletter:           - este un mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail sau SMS), asupra promoțiilor Natur all Home pentru o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea Natur all Home cu referire la informațiile conținute de acesta.

Utilizare abuzivă: - reprezintă utilizarea Natur all Home într-un mod contrar practicilor din domeniul electronic sau a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii pentru Natur all Home.

DISPONIBILITATE ŞI PREŢ

Produsele și ofertele prezentate pe site sunt disponibile în limita stocului. Prețurile afișate pot fi modificate periodic în funcție de prețul de referință al producătorului sau importatorului. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoții și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Firma noastră are dreptul să nu onoreze o comandă în situația în care prețul produselor apare greșit pe siteul www.naturallhome.ro sau pe orice sub pagină a acestuia din motive tehnice sau o eroare umană și astfel se afișează un preț " mult mai mic" (chiar mai mic decât prețul de achiziție a produsului) fiindcă se încadrează în noțiunea de preț " disproporționat" prevăzută la art. 1665 Cod. civil. În principiu , consumatorul plătește prețul afișat. Potrivit art. 10, lit.F. din OG nr 21 din 21 august 1992 privind protecția consumatorilor, consumatorul are dreptul " de a plăti,pentru produsele sau serviciile de care beneficiază, sume stabilite cu exactitate, în prealabil; majorarea prețului, al tarifului, taxelor, comisioanelor, dobânzilor, penalităților și a altor eventuale costuri stabilite inițial este posibilă numai cu acordul scris al consumatorului."

Conform politicilor de vânzare ale I.I Garda Andrea-Ilona și consumatorul trebuie să fie de bună credință, în sensul că nu poate profita în mod exagerat de o eroare tehnică sau umană. Oferta cu preț este în același timp o ofertă de a contracta, iar contractul este anulabil când nu sunt îndeplinite condițiile acestuia. Potrivit art. 1665 din Noul Cod Civil, "vânzarea este anulabilă când prețul este într-atât de disproporționat față de valoarea bunului, încât este evident ca părțile nu au dorit să consimtă la o vânzare."

În cazul unei achiziții cu un preț eronat din cauza unei erori umane sau a sistemului, comanda va fi anulată și contravaloarea achitată în avans va fi deblocată în cel mai scurt timp.

Prețurile sunt afișate în Lei (RON) și includ TVA.

DREPTUL DE RETRAGERE

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris (completând formularul de retur) comerciantul (Natur all Home) că renunță la cumpărare . Produsele se pot returna conform O.U.G. 34 din 2014, în ambalajul original, sigilat și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. II GARDA ANDREA-ILONA va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, ambalaj rupt, desigilat sau conținut lipsă. Produsele achiziționate care au depășit termenul de 14 zile de la primire nu mai pot fi returnate.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

După 10-15 zile de la plasarea unei comenzi, Cumpărătorului i se va solicita scrierea unei opinii legat de produsele aflate în comanda plasată. În acest fel, Cumpărătorul contribuie la informarea altor posibili Cumpărători de pe site.

MODALITATE DE PLATĂ

Plata în avans:       Se efectuează în contul Î.I. GARDA ANDREA-ILONA pe baza unei Facturi Proforma cu OP (ordin de plată), virament Bancar sau depunere numerar la ghișeul oricărei bănci comerciale.

CONT BANCAR:  IBAN RO80BRDE050SV74590900500 deschisă la Banca BRD.

Plata cu ramburs:    Se efectuează numerar pentru firma de curierat prin care se face livrarea comenzii. Clientul va primi  chitanță de la firma de curierat și Factură de la Î.I. GARDA ANDREA-ILONA în colet.

MODALITATE DE LIVRARE

Livrarea se face de luni până vineri între orele 9-17 în 24-72 de ore de la:

1. confirmarea  telefonică a comenzii pentru comenzile cu ramburs.

2. confirmarea plății pentru comenzile plătite cu OP (ordin de plată), virament Bancar sau depunere numerar la ghișeul oricărei bănci comerciale și card bancar.

Detalii suplimentare legate de livrări găsiți la Livrare comandă.

Livrările se fac numai pe teritoriul României, pentru alte locaţii vă rugăm să ne contactaţi prin telefon.

PROGRAM DE FIDELIZARE CLIENȚI

Din data de 14 02 2015 introducem un program de fidelizare pentru a răsplăti clienții care se reîntorc la noi.

Programul se adresează tuturor clienților indiferent dacă s-au înregistrat pe site sau dacă au lansat numai o singura comanda fără a se înregistra.

Discountul se va acorda la următoarea comada lansată dacă deja aveți cel putin o comanda pe situl www.naturallhome.ro și se va calcula după verificarea comenzilor .

Cuantumul discountului se va comunica telefonic sau în e-mail la confirmarea comenzii și va apărea și pe factura pe care primiți în colet.

Programul de fidelizare www.naturallhome.ro este gândit în trepte :

•             3% pentru a doua, a treia și a patra comanda

•             5% pentru a cincea, a șasea și a șaptea comanda

•             7% de la a opta comanda

Discountul se va calcula numai la produsele www.naturallhome.ro nu și la costurile de transport.

 

Atenţie:

*Informaţiile şi pozele prezentate pe site-ul: www.naturallhome.ro au caracter strict informativ.