Ulei de gălbenele, 100ml

  • -28%
    Ulei de gălbenele, 100ml
  • Ulei de gălbenele, 100ml
  • 19,50Lei 14,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1326
  • Disponibilitate: 5
- +

Ulei de gălbenele

Ulei de gălbenele, un ajutor de nădejde în tratarea problemelor de piele – îl găsești acum la un preț avantajos!

Beneficii:

Se extrage ulei din flori de gălbenele (Calendula officinalis) și este folosit ca și tratament sau complementar unor alte tratamente. Uleiul de gălbenele conține carotinoide, vitamina E, saponoide, triterpene, flavonoide și ulei volatil.

Are o multitudine de proprietăți benefice, printre care și:

  • Proprietăți antifungice;

  • Proprietăți antiinflamatoare;

  • Proprietăți antibacteriene.

Este adesea folosit în tratarea bolilor de piele, cum ar fi:

  • Răni;

  • Eczeme;

  • Acnee;

  • Psoriazis;

  • Iritații de la scutec.

Putem folosi ulei de gălbenele, de asemenea, ca și antiseptic. În plus, chiar dacă nu este folosit pentru a trata o problemă anume, se poate utiliza ulei de gălbenele pentru a hidrata și a oferi un aspect mai sănătos pielii, în ansamblu.

De asemenea, se găsește ulei de gălbenele în produse cosmetice, datorită beneficiilor menționate mai sus. Săpunuri, balsamuri de buze sau creme cicatrizante, gama de întrebuințări pentru ulei de gălbenele este variată.

Recomandări de utilizare:

Se poate folosi ulei de gălbenele ca atare, sau poate fi transformat în produse cosmetice făcute în casă. Combină uleiul cu:

  • sare, pentru a forma un scrub pentru corp;

  • crema preferată, pentru a adăuga proprietăți benefice;

  • alte uleiuri, la recomandarea medicului, pentru a crea tratamente medicale naturiste.

Mai mult, la fel ca și aloe vera, se poate folosi ulei de gălbenele pentru a grăbi procesul de vindecare al arsurilor, eczemelor și rănilor. Dacă aplicăm ulei de gălbenele pe zonele problemă la fiecare 8 ore, timp de 5 zile, putem observa o reducere substanțială a simptomelor. Produsul grăbește procesul de vindecare al vânătăilor, inflamațiilor și al roșeții.

Atenție! Evită uleiul de gălbenele dacă ești alergic la plantele din familia Asteraceae/Compositae (margarete, flori de soare, gălbenele etc).

Mod de păstrare:

Păstrează uleiul într-un borcan de sticlă sau într-o sticlă din același material. Este important să așezi produsul într-un loc întunecos și răcoros, ca o debara. Produsul este valabil între 1 și 2 ani după desfacerea recipientului.


 


 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Ulei gălbenele, maceratum, ulei, galbenele, ulei cosmetic, ulei vegetal, uleiuri vegetale

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
19,50Lei 14,00Lei