Ulei de neem presat la rece, 25 ml

  • 9,70Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1336
  • Disponibilitate: 7
Ulei de neem presat la rece, 25 ml
Ulei de neem presat la rece, 100ml
- +

Ulei de neem presat la rece

100% Melia Azadirachta (Neem)

Ulei de neem presat la rece, cu multiple întrebuințări pentru oameni, plante și animale.

Beneficii:

Cunoaștem faimosul ulei de neem pentru proprietățile sale benefice:

• Antiseptic: combate dezvoltarea microbilor;
• Antifungic: împiedică răspândirea și dezvoltarea fungilor;
• Antibacterian: împiedică răspândirea și dezvoltarea bacteriilor;
• Antiinflamator: reduce inflamațiile și umflăturile;
• Restabilește elasticitatea pielii.

Se poate folosi pentru prepararea produselor cosmetice, în paste de dinți, iar adăugat în șampon are efect anti-mătreață. Tratează cu succes reumatismul, eczemele, micoza, psoriazisul, negii, infecțiile cutanate bacteriene și infecțiile fungice.
Este un pesticid și insecticid natural, biologic, datorită efectului antifungic.

Datorită compoziției sale speciale, este utilizat ulei de neem în cosmetică pentru multiple afecțiuni, cum ar fi:

  • Acnee;

  • Eczeme;

  • Psoriazis;

  • Infecții;

  • Negi;

  • Herpes;

  • Păduchi;

  • Micoze.

Mod de utilizare:

  • Se poate adăuga ulei de neem în produsele cosmetice în concentrație de maxim 15% (datorită mirosului greu);

  • Se pot adăuga câteva picături de ulei de neem în șampon pentru prevenirea mătreței și problemelor de scalp;

  • Uleiul de neem adăugat în crema de noapte, poate preveni apariția și poate trata acneea;

  • Aplicat pe piele, fiind bogat în minerale și vitamine, regenerează pielea uscată;

  • Se pot adăuga câteva picături și în apa de baie, având efect antifungic;

  • Pentru animalele de companie care suferă de căpușe, paraziți sau purici – se include în procent de 5-10% în șamponul cu care se spală animalul. Nu este toxic pentru animale, deci nu trebuie să îți faci probleme dacă acesta își linge blana sau pielea;

  • Împotriva acarienilor - se amestecă 7 ml de ulei de neem cu 50 ml de alcool. Apoi, amestecul se diluează cu 43 ml de apă. Introducem întreg amestecul într-un recipient pulverizator. Se pot adăuga alte uleiuri esențiale, ca cel de trandafir sau de lămâie, pentru un miros mai plăcut.

Mod de păstrare:

Se păstrează uleiul la temperatura camerei. Produsul are tendința să devină tulbure atunci când este frig în locul de depozitare. Datorită componentei de acizi grași din ulei de neem, produsul se solidifică atunci când atinge temperaturi de mai puțin de 25°C.
 

Produsul se poate găsi în două variante, 25 ml și 100 ml


 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: presat la rece, ulei cosmetic, ulei, antifungic, ulei neem, ulei vegetal, uleiuri vegetale

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
9,70Lei