Percarbonat de sodiu sare pentru scoaterea petelor înălbitor Ecologic 1000g

  • 24,00Lei

 (7 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1158
  • Disponibilitate: 10
- +

Percarbonat de sodiu sare pentru scoaterea petelor înălbitor Ecologic 1000g 

Ambalaj : 1000g . Preț unitar - 2,40 lei /100g 

Conține 100% percarbonat de sodiu, acesta în timpul procesului de spălare se dizolvă în oxigen și sodă calcinată având un efect înălbitor și antiseptic. 

NU conține clor, fosfați, derivați din petrol, enzime, înălbitori, parfum artificial, acizi agresivi, conservanți, clor sau amoniac și este complet biodegradabil. 
Foarte util în zonele cu apă dură, scade duritatea apei și crește eficiența detergentului. 
Utilizare pentru îndepărtarea petelor: puteți lăsa la înmuiat în apă cu înălbitor, sau presărăți sarea direct pe pată în prealabil umezită. 
Puteți adăuga sare pentru scoaterea petelor și în mașina de spălat (2-3 linguri).
Pentru petele persistente porniți mașina de spălat pentru căteva minute după care opriți și lăsați la înmuiat rufele după care reporniți mașina de spălat. Rufele colorate NU își pierd culoarea după folosirea sării. Este foarte eficace pentru petele de sânge, urină, materii fecale, iarbă, vin roșu, cafea, ceai etc.

Percarbonatul de sodiu sau sare pentru îndepărtat pete vine în ajutorul sodei de rufe ,dar și a detergenților din comerț, pentru a ii spori capacitatea de îndepartare a petelor, făcând substantele persistente din pete sa devină solubile in apă, in urma procesului de oxidare.  Adica e un fel de agent de indepartare a petelor pe baza de oxigen activ .

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Sare pentru scoaterea petelor, înălbitor, Ecologic, percarbonat de sodiu,

Produse asemănătoare