Percarbonat de sodiu sare pentru scoaterea petelor înălbitor Ecologic 1000g

  • Percarbonat de sodiu sare pentru scoaterea petelor înălbitor Ecologic 1000g
  • 24,00Lei

 (12 opinii)
- +

Percarbonat de sodiu, sare pentru scoaterea petelor, înălbitor Ecologic 1000g

 

O soluție ecologică pentru curățare, componenta de bază a înălbitorilor și a produselor pentru îndepărtat pete pe bază de oxigen.

 

Ambalaj : 1000g . Preț unitar - 2,40 lei /100g

 

Aspect: mici granule albe care se dizolva complet în apă.

Compoziție: 100% percarbonat de sodiu, acesta în timpul procesului de spălare se descompune în oxigen și sodă calcinată având un efect înălbitor și antiseptic. 
NU conține clor, fosfați, derivați din petrol, enzime, înălbitori, parfum artificial, acizi agresivi, conservanți, clor sau amoniac și este complet biodegradabil. Biodegradare este un fenomen natural de mare importanță în restabilirea  echilibrului chimic din mediu.

Percarbonatul de sodiu este foarte util în zonele cu apă dură, scade duritatea apei și crește eficiența detergentului.


Mod de utilizare pentru îndepărtarea petelor: puteți lăsa la înmuiat în apă cu înălbitor, sau presărați sarea direct pe pată, în prealabil umezită.
Mod de utilizare la spălare cu mașina de spălat: Puteți adăuga sare pentru scoaterea petelor și în mașina de spălat (2-3 linguri). Pentru petele persistente porniți mașina de spălat pentru câteva minute, după care opriți și lăsați la înmuiat rufele după care reporniți mașina de spălat. Rufele colorate NU își pierd culoarea după folosirea sării. Este foarte eficientă pentru petele de sânge, urină, materii fecale, iarbă, vin roșu, cafea, ceai etc.
Percarbonatul de sodiu sau sarea pentru îndepărtat pete, vine în ajutorul sodei de rufe ,dar și a detergenților din comerț, pentru a-i spori capacitatea de îndepărtare a petelor, făcând substanţele persistente din pete să devină solubile în apă, în urma procesului de oxidare.  Adică e un fel de agent de îndepărtare a petelor, pe bază de oxigen activ .

 

Sarea pentru îndepărtat pete are un preț foarte convenabil, mai ales la ambalajul de 2400g , făcând din aceasta un produs extrem de economic și fiind defapt un produs concentrat, poate fi utilizat pe o perioada îndelungată.

CAS: 15630-89-4
EINECS: 239-707-6

 

Înaite de a utiliza acest produs este recomandat să cititi fișa cu datele de securitate.  Pentru Fisă cu datele de securitate dați click aici!

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Sare pentru scoaterea petelor, înălbitor, Ecologic, percarbonat de sodiu, biodegradabil, detergent ecologic, indepartat pete, detergent rufe,

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
24,00Lei