Nuci de Săpun 1000g

  • 50,00Lei

  • De la al 2 -lea produs: 45,00Lei
  • De la al 3 -lea produs: 40,00Lei
 (8 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 1213
  • Disponibilitate:
    Ultimele bucăţi
- +

Nuci de săpun 1 kg

Nucile de săpun, denumiți „Sapindus mucorossi" sunt 100% ecologici, prietenoase cu pielea. Se vor pune 3-4 nuci într-un sac în mașina de spălat, printre rufe.

Spălare și curățare economică și ecologică. Se poate folosi cu ușurință la spălarea manuală și cea automată. Pot fi spălate și animalele de companie cu nucile de săpun.

Origine: Arborele de nuci de săpun sunt cultivate cu predilecție în sud-estul Asiei, pe teritoriul Indiei, al Nepalului, Pakistanului și Indonesia.

Prezentare:

Nucă tare, rotundă și de culoare galben – maronie.

Cadou 1 buc. săculeț pentru nucile de săpun.

Săculețul pentru nucile de săpun este fabricat din pânză naturală țesută, care este preparat în avans prin tăvălugire pentru a preveni ruperea materialului în cazul unui număr mare de spălări. Datorită țesăturii uniforme este posibilă dizolvarea uniformă a ingredientelor active din nucile de săpun. Potrivit pentru aplicații multiple, produs de calitate excepțională, produsă în Ungaria.

Producție:

Fructele arborelui de nuci de săpun sunt adunate, uscate și le sunt eliminate semințele. Greutatea cojilor de nuci uscate este doar 16% din greutatea fructelor adunate.

Compoziție:

Ingredientul activ este saponina, care se regăsește în coaja nucilor în general într-o concentrație de 13-14%. Nu conține fosfați, alergeni, coloranți și parfumanți. Este 100% antialergic, iar după folosire se poate composta.

Utilizare:

Cojile de nuci se vor introduce în cuva mașinii de spălat, printre rufe, în săculețul de pânză. În cazul unui program normal se poate ignora programul pentru clătirea rufelor, deoarece și în timpul acestui program s-ar dizolva saponină din cojile de nuci, astfel clătirea s-ar transforma în spălare :)

Este potrivit spălării de mătase și lână. Este potrivit și pentru spălare manuală.

Efectul nucilor de săpun se poate completa cu bicarbonat de sodiu și sare pentru îndepărtatea petelor, pentru albire. Pentru clătire puteți folosi oțet și uleiuri esențiale. La contactul cu apa saponina se dizolvă din nucile de spălat, din această cauză apa începe să facă spumă moderată. După utilizare, nucile de săpun se vor scoate din săculeț și se vor usca. Se pot utiliza până când nucile umede sunt lipicioase. Din nucile de săpun se poate prepara infuzie, concentrat sau pulbere. Acestea vor fi folosite pentru detergent de spălare suprafețe, de spălare vase, pentru curățarea WC-ului, ca ingredient pentru diferite șampoane, geluri de duș.

Infuzia de nuci de săpun se poate utiliza pentru spălarea părului animalelor de companie, ori pentru îndepărtarea păduchilor de pe plante.

După folosire poate fi compostată, sau poate fi folosită pentru aprinderea focului după uscare. Recomandările noatre pot avea efecte diferite la utilizarea lor de către persoane diferite, din această cauză este recomandată efectuarea unor probe.

În cazul apei moale: la 40 de grade cca. 6-8 jumătăți de coji de nuci (reutilizabil de 2-3 ori)

În cazul apei moale: la 60-90 de grade cca. 4 jumătăți de coji de nuci (reutilizabil de 1-2 ori)

În cazul apei dure: la 40 degrade cca. 8-10 jumătăți de coji de nuci (reutilizabil de 2-3 ori)

În cazul apei dure: la 60-90 de grade cca. 5-6 jumătăți de coji de nuci (reutilizabil de 1-2 ori)

Pot fi utilizate și de către cei alergici sau cu diferite boli ale pielii, deoarece nu provoacă iritații ale pielii.

Efect:

Este un bun degresant, elimină murdăria zilnică. Nu distruge materialele textile și elimină și mirosurile neplăcute. Alcalinizează apa, deci o înmoaie, astfel și rufele vor fi mai moi.

Puteți prepara și dvs. detergentul garantat fără chimicale, din ingrediente naturale. Este o soluție ieftină și eficientă.

Ingrediente:

- 4-5 bucăți de nuci de săpun

- 50 g de acid citric

- 10 picături din ulei esențial de lavandă

- 10 picături din ulei esențial de tea tree (arbore de ceai)

- Aproximativ 600 ml de apă purificată

Mod de preparare:

- nucile de săpun se fierb 4 - 5 minute, după care se lasă la răcit.

- după ce se răcesc nucile la temperatura camerei, se amestecă cu acidul citric și cu uleiurile esențiale.

- în flaconul cu pulverizator, se poate păstra timp de 1-2 săptămâni.

Depozitare: Se va depozita în locuscat, ferit de lumină și căldură.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Nuci de săpun, detergent natural, nuci de spălat, biodegradabil, detergent rufe, transport gratuit

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
50,00Lei