Ulei de Jojoba NATURAL 100% (auriu), 30 ml

  • Ulei de Jojoba NATURAL 100% (auriu), 30 ml
  • 12,00Lei

 (0 opinii)
Ulei de Jojoba NATURAL 100% (auriu), 30 ml
Ulei de Jojoba NATURAL 100% (auriu), 100 ml
Ulei de Jojoba NATURAL 100% (auriu), 500 ml
- +

Ulei de jojoba 30 ml

Simmondsia chinensis

Ulei de jojoba – hidratant, hipoalergenic și rezistent. Produs apreciat în întreaga lume, acum la un preț special.

Beneficii:

Planta din care se extrage ulei de jojoba este puternică, perenă și crește în Nordul Americii. Nu numai că are puterea să supraviețuiască în condiții aride, care ar ucide majoritatea vietăților, în deșert – dar produce și un tip de nucă, din care se extrage faimosul ulei de jojoba.

Acesta are multiple proprietăți benefice pentru organismul uman, de aceea este apreciat și comercializat în întreaga lume. Pentru că este versatil, poate fi folosit și ca ulei de bază pentru mixarea altor uleiuri esențiale, cât și pentru crearea produselor cosmetice naturiste. Desigur, se poate folosi și de unul singur.

Printre beneficiile oferite de tratamentele cu ulei de jojoba, se numără și:

  • E hidratant – uleiul de jojoba este un ingredient umectat. Asta înseamnă că se creează o barieră pentru piele, pentru ca aceasta să nu piardă din hidratare. De asemenea, bariera previne infecțiile bacteriene, acneea și mătreața din a se forma;

  • E antibacterian – uleiul conține proprietăți antimicrobiene și antifungice. Prin urmare, poate ajuta la prevenția bolilor precum salmonella, o infecție E. coli și candida;

  • E hipoalergenic – în esență, uleiul de jojoba este de fapt un tip de ceară. De aceea, rămâne la suprafața pielii, formând un strat de protecție. Prin urmare, șansele de a fi alergic la ulei de jojoba sunt foarte mici.

Recomandări de utilizare:

Se utilizează ca atare, sau poate fi combinat cu alte uleiuri esențiale, cum ar fi cel de mentă piperată sau cel de rozmarin.

Pentru păr

Se aplică ulei de jojoba pe lungimea părului, în special pe vârfuri. Se lasă să acționeze între 30 de minute și o oră. Părul devine lucios și nu foarte gras. Se recomandă repetarea o dată pe săptămână.

Pentru tatuaje

Uleiul de jojoba este o variantă naturală, ieftină și simplă de tratament pentru vindecarea tatuajelor. Metoda se numește „dry healing” (vindecare uscată) și presupune folosirea uleiului doar în caz de mâncărimi, senzație de tensiune sau expunere la soare. Fiind un tip de ceară, rămâne la suprafața pielii, îngăduind tatuajului să se vindece dedesubt.

Pentru buze

Se aplică o cantitate mică de ulei de jojoba pe buze, pentru a le proteja și a le hidrata. Produsul nu este toxic, însă nu se recomandă ingerarea lui.

Mod de păstrare:

Uleiul de jojoba poate ține până la doi ani dacă este păstrat la loc ferit de soare, preferabil la frigider.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: ulei, de, jojoba, natural, 100%, (auriu), 30, ml, 1329, uleiuri, vegetale

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
12,00Lei