Pigment cosmetic perlat light brown 10g

  • Pigment cosmetic perlat light brown 10g
  • 7,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: AS32
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
Greutate
Pigment cosmetic perlat Light Brown 10g
10g
Pigment cosmetic perlat Light Brown 30g
30g
Pigment cosmetic perlat Light Brown 100g
100g
- +

Pigment cosmetic perlat Light Brown

INCI: CI 77491 (and) Mica

Dimensiunea particulelor: 10 – 60 microni (nu este sub formă de nanoparticule).

Pigment cosmetic perlat de origine minerală,de culoare maronie cu tente aurii, potrivit ca ingredient pentru produse cosmetice și pentru prepararea săpunurilor naturale, cosmetice decorative (farduri de ten sau de pleoape, rujuri, fond de ten). Va da rezultate bune și în săpunurile CP.

Dozare: între 0,1% și 30%.

  • emulsii 0,1-12%
  • rujuri 0,1 - 20%
  • fond de ten, pudre pentru ten 0,1 - 25%
  • farduri pentru pleoape 0,1-30%
  • săpunuri 0,1-25%
  • paste de dinți 0,1-20%
  • oje 0,1-25%
  • produse pentru păr 0,1-30%

Prezentare

Este un material din particule solide sub formă de pulbere. Este insolubil, dar dispersabil în apă și grăsimi. Se dispersează ușor în emulsii ulei-în-apă

Utilizare

Se poate utiliza în: farduri de pleoape, rujuri, luciul de buze, balsam de buze, creme, emulsii, balsamuri, săpunuri etc. Pigmentul se va adăuga în faza finală al preparării săpunurilor, amestecat cu câteva picături de ulei înainte de a fi turnat în amestec. Culoarea pigmentului nu se estompează. Este suficientă o cantitate mică pentru obținerea culorii dorite.

Purtați mereu mască și mănuși atunci când lucrați cu acești pigmenți.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare

La loc uscat, ferit de lumină.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Pigment, pigmenti, perlat, light, brown, maro, deschis, AS32

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
7,00Lei