Ulei de Argan & Ricin PACHET

  • 45,50Lei 41,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: Pachet argan-ricin
  • Disponibilitate: 2
- +

Ulei de Argan 100ml & Ricin 100ml PACHET 

Ulei de argan și ulei de ricin este o combinatie bună pentru o piele sănatoasă si pentru păr strălucitor acum la un preț PROMOȚIONAL.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Ulei de Argan de o înaltă calitate obtinut prin presare.

Argania spinosa kernel oil / Argania spinosa oil / Ulei de Argan

Ambalaj: 100 ml

Materie primă a produselor cosmetice.

Pentru ingrijirea părului, împotriva celulitei. Conținut ridicat de antioxidanți.

Informații suplimentare despre acest produs:

Uleiul de Argan conţine cantități mari de acid oleic, acid linoleic conține, de asemenea, vitamina E (naturală), carotenoide și polifenoli, care sunt cunoscute ca şi antioxidanţi puternici. Se poate utiliza foarte bine pentru îngrijirea părului, a pielii și unghilor. Datorită conţinutului înalt de antioxidanţi previne înbătrînirea pielii, ajută hidratarea acestuia şi face mai flexibilă. Folosind ca o mască de păr, întărește rădăcina părului şi îmbunătăţeşte structura părului şi întăreşte firele. Reduce simptomele celulitei. Are un efect benefic asupra psoriazisului şi a eczemelor, protejază pielea de razele solare UV (5 factori) și dilată porii.

Efectele generale ale uleiuli de argan: anti-inflamator, antiseptic, hidratant, revitalizant, anti-fungic, anti-bacterian, îmbunătățeşte circulația sângelui, protejeză pereţii celulelor, intăreşte sistemul imunitar, intensifică arderea grăsimilor.

Se poate utiliza pentru prepararea şampoanelor de casă, cremelor de măini şi cremelor de faţă sau şi ca materie primă pentru îngrijirea părului.

Ulei de ricin, presat la rece

Ambalaj : 100ml

Uleiul de ricin este un lichid gălbui care este presat la rece din semințele de ricin. Are proprietati antiinflamatorii si este antioxidant.

Se considera ca cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentratiei sale de acizi grasi nesaturati.

Ulei este folosit in compozitia produselor cosmetice, a săpunurilor, uleiurilor de masaj .

INCI: Ricinus Communis

Pentru ce se poate folosi ULEIUL DE RICIN :

·          Probleme ale pielii - uleiul de ricin conține acid ricinoleic, care are efect antiinflamator asupra pielii. Poate fi folosit in cazul tăieturilor minore, arsurilor solare si previne apariția unor boli de piele cum ar fi  acneea sau eczemele. 

·          Un alt avantaj este ca uleiul de ricin este un emolient natural care stimulează productia de colagen si elastina care contribuie la hidratarea si mentinerea umiditatii pielii.
Astfel are un rol important in tratamentul ridurilor , repararea si intinerirea pielii, contribuind la menținerea aspectului neted al acesteia. Aplicat in mod regulat, uleiul de ricin ajuta la diminuarea cearcanelor de sub ochi.

·         derea părului - masajul cu ulei de ricin contribuie la creșterea părului, care va fi mai sănătos, mai moale, stralucitor si mai des.

·        Gene mai lungi şi mai groase - Se aplică pe gene în fiecare seară înainte de culcare, iar a doua zi de dimineaţă se spală cu grijă faţa. Uleiul de ricin pe lîngă lungire şi îngroaşă genele. Datorită nutrienţilor conţinuţi îngroaşă rapid genele şi cresc mai repede făcîndu-le să devină mult mai frumoase. După circa o lună, vei remarca rezultatele uimitoare.

·          Sprîncene netede şi lucioase 

Produs pentru uz exern.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Ulei de Argan, Ulei de ricin, presat, ulei cosmetic, pentru par, promotie

Produse asemănătoare