Extract CO2 de CĂTINĂ, din semințe 10ml

  • 14,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: FL047
  • Disponibilitate:
    Ultimele bucăţi
Greutate
Extract CO2 de CĂTINĂ, din semințe 10ml
10ml
Extract CO2 de CĂTINĂ, din semințe 30ml
30ml
Extract CO2 de CĂTINĂ, din semințe 100ml
100ml
- +

INCI:Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Kernel Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. Un extract versatil, bogat în carotenoizi, tocoferoli și steroli, potrivit atât ca activ antirid, cât și ca ingredient calmant, antiinflamator al produselor pentru tenul acneic.

Acest ulei de culoare gălbuie-orange, cu miros specific, este obținut din semințe de cătină prin tehnologie înaltă – prin extracția cu ajutorul dioxidului de carbon – un procedeu modern ecologic, foarte blând, ce asigură un maxim de substanțe bioactive în extractul produs. Un procent foarte mic de extract de rozmarin (maxim de 0,1%) este adăugat pentru stabilizarea uleiului, dar nu influențează mirosul extractului.

Acest extract reprezintă o combinație rară de substanțe bioactive benefice pentru piele: acizi grași polinesaturați (Omega 3, Omega 6), carotenoizi (vitamina A) cu rol fotoprotector, tocoferoli cu acțiune antioxidantă și steroli cu rol antiinflamator. Uleiul din semințe de Cătină protejează pielea împotriva radiațiilor UV, îmbunătățește microcirculația sanguină, calmează iritațiile și grăbește vindecarea cicatricilor.

Uleiul din semințe de Cătină este recomandat pentru:

  • tenul matur
  • tenul sensibil, uscat
  • eczeme sau iritații ale pielii
  • arsuri solare, regenerarea pielii după expunerea la soare
  • iritațiile după bărbierit

Conținutul în substanțe naturale active:

  • 34-41% acid linoleic Omega 6
  • 24-35% acid alpha-linolenic Omega 3
  • 14-21% acid oleic Omega 9
  • 1-6% ingrediente nesaponificabile (carotenoizi, tocoferoli, steroli) cu rol antioxidant natural, antiinflamator și reparator

Concentrații recomandate: 1-10% în serumuri sau faza uleioasă a emulsiilor. Acest extract este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mică este suficientă pentru a genera efecte terapeutice benefice.

Mod de utilizare:

  • În concentrații de 1-10%, în serumuri pentru față sau pentru corp, în combinație cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile (de ex vitamina A, vitamina E, squalan, extracte CO2).
  • În emulsii pentru ten sau corp, în faza finală, după ce temperatura emulsiei a scăzut sub 40 gr C, în concentrații de 1-5%.

 

Se poate include în:

  • serumuri, creme și loțiuni demachiante pentru ten matur
  • loțiuni ușoare pentru ten acneic
  • creme și uleiuri pentru masaj facial și corporal pentru pielea iritată, uscată
  • creme și serumuri nutritive pentru zona ochilor și decolteu
  • loțiuni reparatoare after sun
  • loțiuni after-shave

Mod de păstrare: de preferat, la frigider

MSDS Extract Co2 Catina seminte
TDS Extract Co2 Catina seminte

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: extract, CO2, natural, catina, seminte, seminte de catina

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
14,00Lei