Extract CO2 de zmeură din semințe

  • 10,50Lei

 (0 opinii)
  • Cod produs: FL056
  • Disponibilitate:
    Stoc limitat
Greutate
Extract CO2 de zmeură din semințe 10 ml
10ml
Extract CO2 de zmeură din semințe 50 ml
50ml
Extract CO2 de zmeură din semințe 100 ml
100ml
- +

Extract CO2 zmeură din semințe 10ml

INCI: Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. Având în compoziție preponderent acizi grași esențiali și tocopherol, acest extract din semințe de zmeură ajută la calmarea și regenerarea pielii, precum și la combaterea îmbătrânirii premature și formării ridurilor. Hidratează și menține elasticitatea pielii, fiind un bun reparator al pielii după expunerea la soare.

Acest ulei galben-maroniu, cu miros specific, este obținut din semințe de zmeură prin tehnologie înaltă – prin extracția cu ajutorul dioxidului de carbon – un procedeu modern ecologic, foarte blând, ce asigură un maxim de substanțe bioactive în extractul produs. Un procent foarte mic de extract de rozmarin (maxim de 0,1%) este adăugat pentru stabilizarea uleiului, dar nu influențează mirosul extractului.

Aportul mare de acizi grași esențiali (în jur de 80%) și tocopherol pe care îl aduce acest extract din semințe de zmeură ajută la calmarea și regenerarea pielii, precum și la combaterea îmbătrânirii premature și formării ridurilor. Extractul din semințe de zmeură hidratează și menține elasticitatea pielii, fiind un bun reparator al pielii după expunerea la soare.

Uleiul din semințe de Zmeură este recomandat pentru:

  • tenul sensibil, uscat, deshidratat
  • tenul matur
  • arsuri solare
  • pielea cu dermatite, eczeme, iritații

 

Concentații recomandate: 1-10% în serumuri sau faza uleioasă a emulsiilor. Acest extract este foarte concentrat (în jur de 7-8kg de semințe au fost folosite pentru obținerea unui singur kg de ulei), de aceea o cantitate foarte mică este suficientă pentru a genera efecte terapeutice benefice.

Mod de păstrare: loc uscat, ferit de lumină

Mod de utilizare:

  • În concentrații de 1-10%, în serumuri pentru față sau pentru corp, în combinație cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile (de ex vitamina A, vitamina E, squalan, extracte CO2).
  • În emulsii pentru ten sau corp, în faza finală, după ce temperatura emulsiei a scăzut sub 40 gr C, în concentrații de 1-5%.

 

Se poate include în:

  • serumuri, creme și loțiuni demachiante pentru ten matur
  • creme și uleiuri pentru masaj facial și corporal pentru pielea iritată, uscată
  • creme și serumuri nutritive pentru zona ochilor și decolteu
  • loțiuni reparatoare after sun
  • loțiuni after-shave

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: extract co2 de zmeura din seminte, extract de zmeura,

Îți mai recomandăm și

Pret:
10,50Lei