Ulei de neem presat la rece, 100ml

  • 27,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1325
  • Disponibilitate: 4
- +

Ulei de NEEM - presat la rece

Ambalaj :100ml
INCI:100% Melia Azadirachta (Neem) seed oil.
Produs de bază pentru prepararea produselor cosmetice .
Uleiul de Neem este obținut prin presare la rece, din semințele copacului de Neem, din culturi controlate. Copacul de neem este o plantă cu creștere rapidă, peren, care este originar din India. Fructele arborelui de neem apar după 4 ani și sunt asemănătoare cu măslinele verzi.

Efectele generale ale uleiului de Neem sunt:

•    Antiseptic: combate dezvoltarea microbilor;
•    Antifungic: împiedică răspândirea și dezvoltarea fungilor;
•    Antibacterian: împiedică răspândirea și dezvoltarea bacteriilor;
•    Antiinflamator: reduce inflamațiile și umflăturile.
•    Restabilește elasticitatea pielii
Se poate folosi pentru prepararea produselor cosmetice, în paste de dinți, adăugat în șampon are efect antimătreață. Tratează cu succes reumatismul, eczemele, micoza, psoriazisul, negii, infecțiile cutanate bacteriene și infecțiile fungice.
Este un pesticid și insecticid natural, biologic, datorită efectului antifungic.

Moduri de utilizare, recomandări:

•    Se poate adăuga în produsele cosmetice în concentrație de maxim 15% (datorită mirosului greu).
•    Se pot adăuga câteva picături de ulei de neem în șampon pentru prevenirea mătreții și problemelor de scalp.
•    Uleiul de neem adăugat în crema de noapte, poate preveni
•     apariția și poate trata acneele.
•    Aplicat pe piele uleiul de neem fiind bogat în minerale și vitamine regenerează pielea uscată
•    Se pot adăuga câteva picături și în apa de baie având efect antifungic.
•    Adăugat în șamponul animalelor are efect anti insecte dar nu este toxic pentru animal.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: presat la rece, ulei cosmetic, ulei, antifungic, ulei neem, ulei vegetal, uleiuri vegetale

Produse asemănătoare