Apă alcalină cu pH 9,2 Amulet 1,5lx6buc. cu TRANSPORT GRATUIT

 • Stoc Epuizat
  Apă alcalină Amulet, bax întreg, 6 bucăți de 1.5 litri
 • Apă alcalină Amulet, bax întreg, 6 bucăți de 1.5 litri
 • Apă alcalină Amulet, bax întreg, 6 bucăți de 1.5 litri
 • Apă alcalină Amulet, bax întreg, 6 bucăți de 1.5 litri
 • 43,00Lei

 (2 opinii)
 • Producător: Amulet
 • Cod produs: 1720+
 • Disponibilitate:
  Stoc epuizat

Apă alcalină cu pH 9,2 Amulet 1,5lx6buc. cu TRANSPORT GRATUIT

 

 Generalități
Toate organele şi sistemele organismului lucrează la unison, iar autoritatea care reglează procesele celulare în corp este pH-ul. Cu toate că nu i se acordă suficient de multă importanţă, echilibrul pH-ului în organism este esenţial pentru menţinerea stării de sănătate, respectiv pentru creşterea longevității.
Ce este pH-ul organismului?
Termenul pH este folosit ca o abreviere pentru hidrogenul potenţial. Astfel, pH-ul oricărei soluții este măsurarea concentrației de ioni de hidrogen. Cu cât valoarea pH-ului este mai ridicată, cu atât mai alcalin şi bogat în oxigen este fluidul analizat. Pe de altă parte, cu cât este valoarea pH-ului mai mică, cu atât mai acid şi privat de oxigen va fi fluidul în cauză.
Valorile pH-ului variază de la 0 la 14, indicele de 7.0 fiind considerat neutru. Toate valorile peste 7.0 indică un grad mai mare de alcalinizare, iar valorile sub 7.0 arată un nivel mai mare de aciditate. Organismul uman îşi păstrează pH-ul in jurul valorii generale de 7.35 - 7.45, iar abaterea de la acești indici anunță instalarea unor afecțiuni. În cazul în care pH-ul sângelui scade cu mult sub 6.8 sau peste 7.8, celulele încetează să mai funcționeze, iar pacientul îşi pierde funcţiile vitale. Un pH ideal al sângelui este de 7.4, așadar este mai alcalin decât acid. Pe de altă parte, pH-ul tractului digestiv uman variază destul de mult. Cel al salivei este cuprins de regulă între 6.5 si 7.5.  La nivelul orificiului stomacal, pe unde pătrunde bolul digestiv, pH-ul scade la valorile de 4.0 - 6.5, fiind mai acid pentru faza de predigestie. Apoi, secreția de acid hidrocloric şi pepsina reduce nivelul pH-ului până la valorile de 1.5 - 4.0. După ce alimentele sunt amestecate de sucurile gastrice, intră în intestinul subţire, unde pH-ul se schimbă la 7.0 - 8.5. În acest punct, are loc absorbția de nutriției și eliminarea reziduurilor prin colon (al cărui pH este de 4.0 - 7.0).
Persoanele care au o problemă de sănătate, prezintă un pH al organismului mai acid. Cercetările în domeniu arată că organismul nu se poate vindeca, dacă pH-ul sau nu este mai degrabă alcalin. În condițiile în care pH-ul corpului este dezechilibrat, organismul nu mai poate asimila vitamine, minerale şi alte substanţe esențiale vigorii sale generale.

 

Consecinţele dezechilibrelor de pH

Dezechilibrele care apar la nivelul pH-ului organismului pot conduce la dezvoltarea mai multor probleme de sănătate, printre care se număra:
·             tulburările hormonale
·             afecțiunile cardiovasculare
·             pierderea sau acumularea excesivă în greutate
·             boli ale vezicii urinare şi ale rinichilor
·             imunodeficiență
·             accelerarea proceselor oxidative ale radicalilor liberi
·             slăbiciunea sistemelor structurale (oase fragile,fracturi de şold sau disconfort articular)
·             disfuncționalități hepatice, lipsă de energie
·             digestie încetinită şi constipație
·             dezvoltarea infecțiilor fungice
·             dezvoltarea tumorilor
Aproape toate funcţiile de bază ale organismului îşi întrerup activitatea normală, atunci când pH-ul organismului suferă un dezechilibru. Gradul mare de aciditate împiedică sau încetinește vindecarea, atunci când apare o problemă de sănătate.

 

Sistemul digestiv

Majoritatea bolilor digestive (indigestia, greaţa, balonarea, refluxul gastric etc.) sunt cauzate de excesul de acid de la nivel gastric şi de carenţele în mineralele alcaline în tractul intestinal. Când acestea din urmă lipsesc, pancreasul obosește, pierzându-și capacitatea de a decodifica nutrienţii din hrană şi de a transmite corpului cum să le utilizeze.
Sistemul imunitar
Mediile interne acide sunt propice dezvoltării agenților patogeni proveniți pe calea aerului, așa cum nivelul ridicat de hidrogen ajută la menţinerea bacteriilor nocive în stare inactivă. Așadar, măsura în care agenții patogeni rămân în stare latentă, depinde de aciditatea sau nivelul de alcalinizare al pH-ului.
Sistemul respirator
Atunci când țesuturile şi organele sunt supuse unei concentrații acide ridicate, transportul de oxigen este obstrucționat către celule, care nu mai pot respira corespunzător, pentru a elibera dioxidul de carbon. Astfel, se creează mediul propice de acumulare a mucusului la nivelul plămânilor, ceea ce conduce la declanșarea răcelilor, bronșitei, astmului etc.
Sistemul nervos
Aciditatea excesivă slăbește sistemul nervos, prin privarea sa de energie.
Sistemul reproducător
Cercetătorii încearcă încă să depisteze legătura exactă dintre disfuncțiile sexuale şi nivelul acid al pH-ului. Acesta din urmă determină diminuarea libidoului, frigiditatea şi fertilitatea, crescând totodată riscul de-avort.

Încercați apa alcalină AMULET cu un pH-s de 9,2 consumând în fiecare zi pentru sănătatea Dumneavoastră şi familiei Dumneavoastră!

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Apă amulet, apa alcalina, ph 9.2, transport gratuit, apa, alcalina, amulet, Apă

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
43,00Lei