Baze de săpun

 

Această categorie adună la un loc bazele de săpun Melt & Pour care se pot folosi, în siguranţă, atât în propria casă, cât şi în ateliere de lucru, pentru a obţine săpunuri naturale.
Prin definiţie, Melt&Pour înseamnă topit şi turnat, prin urmare, toate aceste baze se pot utiliza cu mare uşurinţă, fără a fi nevoie de echipamente sau de vase speciale.
Toate ingredientele din compoziţia bazelor sunt de origine vegetală. Unele baze sunt colorate, altele sunt transparente şi au miros neutru, însă cu aditivii potriviţi, se pot obţine săpunuri îmbogăţite, respectiv unice.
Fiecare produs din această categorie vine cu o descriere detaliată, are sugestii de utilizare, instrucţiuni referitoare la adăugarea altor ingrediente, chiar şi reţete de săpun.
Fie că sunteţi începători sau că stăpâniţi foarte bine tehnicile de creare a săpunurilor, fie că alegeţi un proiect mic sau că aveţi în plan să porniţi o afacere cu săpunuri, cu siguranţă veţi găsi cantitatea necesară nevoilor dumneavoastră, deoarece gramajele acestor baze sunt cuprinse între 500 g şi 11,5 kg.Afişare 1 - 24 din 42 (2 pagini)