Bază de săpun Melt & Pour Zeni PRO-C - Transparent 1000g

  • 38,00Lei

 (3 opinii)
  • Producător: Zeni Holding
  • Cod produs: 1939
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
Greutate
Bază de săpun Melt & Pour Zeni PRO-C - Transparent 1000g
1000 g
Bază de săpun Melt & Pour Zeni PRO-C - Transparent 9kg
9 kg
- +

Bază de săpun Melt & Pour Zeni PRO 1000g - TRANSPARENT

(PRO CLEAR)

Baza de săpun Melt & Pour Zeni transparentă fără SLS cu o transluciditate ridicată, care are un timp de întărire cu 1,5-2 ori mai rapid decât o bază de săpun standard Zeni. Solidificarea mai rapidă oferă noi posibilități de a face săpun de design original.

Caracteristici:

- transparent 

- spumare bună

- foarte tare

- blând la piele

- fără SLS

- are proprietăți hidratante

- suprafață netedă

- fără testare pe animale

Este o bază de săpun ecologică, formată din ingrediente de natură vegetală, cu efecte hidratante asupra pielii şi cu proprietăţi remarcabile de spumare, chiar dacă nu conţine SLS (Sodium lauryl sulfate = denaturant şi spumant sintetic).

Se prezintă în formă solidă, de culoare transparentă, cu miros neutru.

Utilizare:

Baza de săpun se taie în cubuleţe mici, de dimensiuni egale, se topeşte pe baie de aburi la 65-70°C amestecând încontinuu sau la microunde, în sesiuni dese de câte 30 de secunde, la o putere de maxim 50-70% a cuptorului, iar după fiecare sesiune amestecându-se bine. NU ÎNCĂLZIŢI BAZA MAI MULT DE 75°C! Se recomandă păstrarea bazei topite la o temperatură de 60°C până se adaugă restul ingredientelor dorite, după care se poate turna în forme şi lăsa la răcit pe o suprafaţă plană într-un loc fără umezeală.

Pentru colorarea bazei de săpun vă oferim pachetul de coloranti de 5 culori , pentru a obține un miros neuitat va oferim uleiuri de parfum la ambalaj de 10ml sau de 100ml 

Ingrediente:

Ingrediente: glycerine, aqua, sodium stearate, propylen glycol, sodium laurate, sorbitol, sodium laureth sulfate, sodium chloride, disodium laureth sulfosuccinate, tetrasodium EDTA.

ATENŢIE! Contactul cu ochii poate provoca iritaţii grave! În cazul în care produsul a ajuns în ochi, clătiţi cu apă rece din abundenţă ţinând pleoapa deschisă. A nu se ingera! Ingerarea unor cantităţi mari de săpun pot provoca dureri de stomac, vomă sau diaree. Nu provocaţi voma! În caz de vomă, există şanse mari de sufocare datorate spumei care se poate produce.

Produs biodegradabil, fără parfum, fără coloranţi.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: bază, de, săpun, melt&pour, 1kg, -, transparent, 1kg, -transparent, melt&pour

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
38,00Lei