Bază de săpun Melt&Pour 11,5kg -Transparent

  • Bază de săpun Melt&Pour 11,5kg -Transparent
  • Bază de săpun Melt&Pour 11,5kg -Transparent
  • Bază de săpun Melt&Pour 11,5kg -Transparent
  • Bază de săpun Melt&Pour 11,5kg -Transparent
  • 398,00Lei

 (5 opinii)
  • Producător: Stephenson
  • Cod produs: ST9007
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
- +

Bază de săpun Melt&Pour 11,5 kg - Transparent

Bază de săpun Melt&Pour crystal  la un ambalaj economicos in cutie de carton. CRYSTAL ST

Preț /kg- 34.60 lei

Bază de săpun premium la vrac compusă din ingrediente vegetale destinată realizării de săpunuri handmade. Este o bază de săpun îmbogăţită cu substanţe naturale hidratante şi nutritive.
Baza de săpun Melt & Pour este varianta economică pentru iubitorii de cosmetice naturale, ideală de folosit şi la atelierele de creaţii, datorită proprietăţilor şi datorită uşurinţei de folosire. 
Din această bază de săpun vrac se pot prepara acasă  sute de săpunuri unice care se pot folosi pentru uz propriu, se pot oferi cadou sau chiar se pot vinde.

Pentru că "Melt & Pour" înseamnă "topit şi turnat" se înţelege că este nevoie doar de simpla topire a cantităţii dorite de săpun din calup, după care se pot include diverse ingrediente precum pigmenţi, exfoliante, extracte şi pudre vegetale, plante uscate, uleiuri esenţiale sau alte active.
Această bază de săpun transparentă este maleabilă, deci se comportă bine la schimburile de temperatură, este inodoră, omogenă şi vine ambalată în cutie de carton.

Țară de origine : Anglia
Ingrediente (INCI): Aqua, Glycerin, Sodium, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate,
Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Stearic Acid, Lauric Acid, 
Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate.

Mod de folosire :
Tăiaţi din calup cantitatea dorită în cubuleţe mai mici,  topiţi săpunul pe baie de aburi sau în cuptorul cu microunde. Supravegheaţi constant lichefierea acestuia! Odată topit, acesta devine apos. Punctul de topire este aprox 50°C. Adăugaţi ingredientele suplimentare dorite doar după ce săpunul este complet topit şi după ce se îndepărtează de pe sursa de încălzire, apoi se toarnă în formele speciale şi se lasă la răcit. Se extrage din forme aproximativ după 24 de ore şi se înveleşte în celofan sau hârtie cerată dacă nu este folosit imediat.

Ingrediente şi proporţii ce se pot adăuga în baza de săpun : uleiuri și unturi vegetale 1-4%, uleiuri esențiale 0,5-3%, uleiuri parfumante 0,5-4%, argile și alte minerale, clorofilă, cărbune vegetal, spirulină, granule exfoliante 0,5-5% , pudră de cocos și lapte praf 1-7%, plante uscate 0,5-1%, pudră de aloe vera 0,2-0,5%.

 

Iată o rețetă pentru săpun de bărbierit: 

https://vimeo.com/306389614

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Bază de săpun Melt and pour, bază de săpun, melt and pour, baze cosmetice, 11, 5, 11.5, stephenson, transport gratuit

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
398,00Lei