HIMALAYA Veioză de sare 8-10 kg cu transport gratuit

  • Stoc Epuizat
    HIMALAYA Veioză de sare 8-10 kg cu transport gratuit
  • 100,00Lei

 (1 opinii)
  • Producător: monte CRISTAL
  • Cod produs: 1046
  • Disponibilitate:
    Stoc epuizat

Lampa de sare Himalaya 8-10kg - Transport Gratuit

 

Poza produsului are caracter informativ.
REDUCERE PROMOȚIONALĂ în limita stocului disponibil.
Esenţa produselor din sare o reprezintă cristalele exploatate din Himalaya. Originea lor  datează de acum 250 milioane de ani. Cristalul de sare Himalaya conține 84 de minerale, care se găsesc în aceeași componență în sângele uman, în lacrimă, în lichidul amniotic. În timp ce mările preistorice au secat, sărurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost păstrate timp de milioane de ani și cristalizate în munții Himalaya. În India și în Tibet, Himalaya este onorat ca un sfânt. Lămpile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale și sănătoase surse artificiale de lumină.       
Cristalele de sare purifică şi îmbunătăţesc calitatea aerului înconjurător, deoarece eliberează în atmosferă ioni negativi. Salinoterapia este un tratament natural recomandat pentru următoarele afecţiuni: astm, sinuzită, infecţii respiratorii (faringite, bronşite, etc.), rinită, stări de oboseală şi declin al rezistenței la stres, etc.)
Corpul lămpii este alcătuit din sare integrală, este 100% naturală, nu conţine aditivi, coloranţi sau alţi compuşi de sinteză. Culoarea provine de la conţinutul natural de fier.
Ionizează aerul și îngrijește armonia psihică a omului. Are rezultate favorabile pentru căile respiratorii. Lampa de sare mărește imunitatea organismului. Prin lumina sa, creează o atmosferă intimă şi ajută la relaxare. Este ideală în dormitoare, în camera copiilor, în camera de zi sau în camera de lucru.

 

Efectele pozitive
• Poate ameliora tulburările de somn și concentrare
• Neutralizează electrosmogul format în apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.)
• Are efect benefic asupra îmbolnăvirilor alergice și astm
• Ajută eficacitatea exercițiilor de relaxare
• În afara efectului benefic, cu lumina ei plăcută și caldă, este un ornament decorativ al căminului nostru este un cadou sănătos pentru cei dargi.

 

 
Recomandări de utilizare
Lămpile cu sare se pot folosi numai în interior. Trebuie ferite de umezeală. Înainte de curățare scoateți cablul din priză, folosiți o cârpă ușor umedă, sau aproape uscată. La schimbarea becului aveți grijă să nu trageți dulia din lampă. Prima data trageți conexiunea din soclu, pe urmă, după schimbarea becului, strângând arcul, așezaţi și împingeți dulia înapoi în cavitatea din sare, și așezaţi conexiunea din plastic înapoi în orificiu.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Veioză de sare, HIMALAYA, Veioză de sare himalaya, lampa de sare, veioză, transport gratuit

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
100,00Lei