Lampa de sare Himalaya 2-3kg - Transport Gratuit

  • Lampa de sare Himalaya 2-3kg - Transport Gratuit
  • 65,00Lei

 (9 opinii)
  • Producător: monte CRISTAL
  • Cod produs: 1050
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
- +

Lampa de sare Himalaya 2-3kg - Transport Gratuit

Poza produsului are caracter informativ. 
Înălțimea cca. 17-20 cm

Atenție! Dacă cumpărați mai multe este mai avantajos. 

1 bucată 65 lei cu  TRANSPORT GRATUIT.

2 bucăți 120lei adică 60 lei / bucata cu TRANSPORT GRATUIT.

3 bucăți 171lei  adică 57lei / bucata cu TRANSPORT GRATUIT.

4 bucăți 220lei  adică 55lei / bucata cu TRANSPORT GRATUIT.

5 bucăți 265lei  adică 53lei / bucata cu TRANSPORT GRATUIT.

Forma veiozei de sare diferă, adică nu sunt doua veioze la fel, culoarea lor variarază între portocaliu deschis spre închis. 

Esenţa produselor din sare o reprezintă cristalele exploatate din Himalaya. Originea lor se datează de acum 250 milioane de ani. Cristalul de sare Himalaya conține 84 de minerale, care se găsesc în aceeași componență în sângele uman, în lacrimă, în lichidul amniotic. În timp ce mările preistorice au secat, sărurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost păstrate timp de milioane de ani și cristalizate de munții Himalaya. În India și în Tibet, Himalaya este onorat ca un sfânt. Lămpile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale și sănătoase surse artificiale de lumină.       

Cristalele de sare purifică şi îmbunătăţesc calitatea aerului înconjurător, deoarece eliberă în atmosferă ioni negativi. Salinoterapia este un tratament natural recomandat pentru următoarele afecţiuni: astm, sinuzită, infecţii respiratorii (faringite, bronşite, etc.), rinită, stări de oboseală şi declin al rezistenței la stres, etc.)

Corpul lămpii este alcătuit din sare integrală, este 100% naturală, nu conţine aditivi, coloranţi sau alţi compuşi de sinteză. Culoarea provine de la conţinutul natural de fier.

Ionizează aerul și îngrijește armonia psihica a omului. Are rezultate favorabile pentru căile respiratorii. Lampa de sare mărește imunitatea organismului. Prin lumina sa creează o atmosfera intima si ajuta la relaxare. Este ideală în dormitoare, in camera copiilor, in camera de zi sau in camera de lucru.

Lampa de sare are și efecte pozitive

• Poate ameliora tulburările de somn și concentrare

• Neutralizează electrosmogul format în apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.)

• Are efect benefic asupra îmbolnăvirilor alergice și astm

• Ajută eficacitatea exercițiilor de relaxare

• În afara efectului benefic, cu lumina ei plăcută și caldă, este un ornament decorativ al căminului nostru este un cadou sănătos pentru cei dargi. 

 

Recomandări de utilizare

Lămpile cu sare se pot folosi numai în interior. Trebuie ferite de umezeală. Înainte de curățare scoateți cablul din priză, folosiți o cârpă ușor umedă, sau aproape uscată. La schimbarea becului aveți grijă să nu trageți dulia din lampă. Prima data trageți conexiunea din soclu, pe urmă, după schimbarea becului, strângând arcul, așezași și împingeți dulia înapoi în cavitatea din sare, și așezași conexiunea din plastic înapoi în orificiu.

Produs original! La cel mai bun raport preț / calitate!

SUGERĂRI: Dacă adăugați și alte produse la o comandă care include un produs cu LIVARARE GRATUITĂ beneficiați de TRANSPORT GRATUIT pentru întregul coș de cumpărături.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Veioză de sare, HIMALAYA, Veioză de sare himalaya, lampa de sare, veioză, transport gratuit

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
65,00Lei