Ulei de ricin rafinat 100ml

  • Ulei de ricin 100ml
  • 6,50Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: IF30
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
Ulei de ricin rafinat 100ml
100 ml
Ulei de ricin rafinat 500ml
500 ml
Ulei de ricin rafinat 1l
1l
Ulei de ricin rafinat 5l
5l
- +

Ulei de ricin rafinat 

INCI: Ricinus Communis

Uleiul de ricin este ideal pentru fabricarea săpunurilor, pentru că mărește capacitatea de spumare a acestora. Puternic regenerant al fibrei capilare, al genelor și al unghiilor. Ajută la tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea și dermatozele.

Descrierea produsului:

Aspect: ulei vâscos

Culoare: gălbui-verzui

Miros: caracteristic, specific

Indexul de saponificare (mg KOH/g): 180.48

Ulei de ricin obținut prin presarea semințelor de ricin și rafinare.

ACIDE  GRASE        
C 16    PALMITIC         1 - 3  1.42
C 18 STEARIC  % 1-3 1.36
C 18:1 OLEIC  % 2-8 3.63
C 18:2  LINOLEIC % 2-6 4.73
C 18:OH RICINOLEIC % 82-95      87.58   

 

Uleiul de Ricin este recomandat pentru:

 

• tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea, dermatozele, eczemele, psoriazisul

• îngrijirea tenului sensibil și iritat

• diminuarea petelor pigmentare

• regenerarea fibrei capilare, genelor și unghiilor

• formularea produselor de demachiere (uleiul de ricin are o mare putere de absorbție a impurităților)

• prepararea parfumurilor bazate pe uleiuri și a cosmeticelor decorative

• fabricarea săpunurilor

Mod de utilizare:

• Singur, direct pe păr, scalp sau ten.

• În combinație cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile (de exemplu vitamina A, vitamina E, extracte CO2), pentru obținerea de serumuri pentru față sau pentru corp.

• În emulsii pentru ten sau corp, în faza uleioasă.

Țară de origine: UE (Spania)

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumină, în recipientul bine închis.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Ulei de ricin, ulei presat la rece, ulei, presat la rece, ricin, ulei cosmetic, ulei vegetal, uleiuri vegetale

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
6,50Lei