Bază de săpun Melt & Pour Zeni cu Unt de shea 9kg

  • Bază de săpun Melt & Pour Zeni cu Unt de shea 9kg
  • Bază de săpun Melt & Pour Zeni cu Unt de shea 9kg
  • Bază de săpun Melt & Pour Zeni cu Unt de shea 9kg
  • Bază de săpun Melt & Pour Zeni cu Unt de shea 9kg
  • 320,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Zeni Holding
  • Cod produs: 1933
  • Disponibilitate:
    Ultimele bucăţi
- +

Bază de săpun Melt & Pour Zeni cu unt de SHEA 9kg - ALB (White)

Baza de săpun Melt & Pour Zeni înbunătățit cu unt de shea, albă fără SLS. Este o alegere excelentă pentru săpunurile albe, datorită culorii puternice, își păstrează culoarea albă compactă chiar și în straturi foarte subțiri.

Caracteristici:

- are o culoare alb intens

- spumare bună

- blând la piele

- fără SLS

- are proprietăți hidratante

- suprafață netedă

- fără testare pe animale

Este o bază ecologică, formată din ingrediente de natură vegetală, cu efecte hidratante asupra pielii şi cu proprietăţi remarcabile de spumare, chiar dacă nu conţine SLS (Sodium lauryl sulfate = denaturant şi spumant sintetic).

Se prezintă în formă solidă, de culoare albă, cu miros neutru.

Utilizare:

Baza de săpun se taie în cubuleţe mici, de dimensiuni egale, se topeşte pe baie de aburi la 65-70°C amestecând încontinuu sau la microunde, în sesiuni dese de câte 30 de secunde, la o putere de maxim 50-70% a cuptorului, iar după fiecare sesiune amestecându-se bine. NU ÎNCĂLZIŢI BAZA MAI MULT DE 75°C! Se recomandă păstrarea bazei topite la o temperatură de 60°C până se adaugă restul ingredientelor dorite, după care se poate turna în forme şi lăsa la răcit pe o suprafaţă plană într-un loc fără umezeală.

Cel mai indicat este să se combine 80% bază de săpun Zeni transparentă cu 20% bază de săpun Zeni albă pentru ca pigmenţii /coloranţii utilizaţi să se răspândească uniform, în asa fel economisim și pigmenti. 

Ingrediente:

Aqua, glycerine, sodium stearate, propylene glycol, sorbitol, sodium laurate, shea butter, sodium laurethsulfate, disoduim laureth sulfosuccinate, sodium chloride, titanium dioxyde, stearic acid, lauric acid, tetrasodium EDTA.

ATENŢIE! Contactul cu ochii poate provoca iritaţii grave! În cazul în care produsul a ajuns în ochi, clătiţi cu apă rece din abundenţă ţinând pleoapa deschisă. A nu se ingera! Ingerarea unor cantităţi mari de săpun pot provoca dureri de stomac, vomă sau diaree. Nu provocaţi voma! În caz de vomă, există şanse mari de sufocare datorate spumei care se poate produce.

Produs biodegradabil, fără parfum, fără coloranţi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Bază de săpun Melt and pour, bază de săpun, baze cosmetice, transport gratuit

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
320,00Lei