Ulei esențial de Lavanda bulgărească 10 ml

 • 12,00Lei

 (1 opinii)
 • Producător: Natur all Home
 • Cod produs: B18
 • Disponibilitate:
  Stoc suficient
Ulei esențial de lavandă bulgărească 10 ml
10 ml
Ulei esențial de lavandă bulgărească  50 ml
50 ml
Ulei esențial de lavandă bulgărească 100 ml
100 ml
- +

Ulei esențial de lavandă bulgărească 

 

INCI: Lavandula angustifolia oil

 

Uleiul esențial de Lavandă bulgărească, cu denumirea științifică Lavandula angustifolia oil, emană un parfum floral, dulce și unic care îl situează printre cele mai apreciate și iubite arome în domeniul aromaterapiei. Acest ulei de lavandă din Bulgaria este recunoscut pentru capacitatea sa de a aduce echilibru și calm atât pentru spirit, cât și pentru corp și minte.

Originar din Bulgaria, acest ulei esențial de lavandă se distinge prin multiplele beneficii pe care le oferă:

 1. Puritate și Vindecare a Pielii: Uleiul de lavandă bulgărească este cunoscut pentru efectele sale antiseptice și vindecătoare. Este adesea utilizat pentru a purifica și trata pielea, reducând inflamațiile și diminuând durerile.

 2. Relaxare și Reducerea Anxietății: Aroma sa plăcută ajută la reducerea anxietății și a stresului. Prin difuzarea sa în aer, acest ulei esențial poate avea un efect calmant asupra minții, contribuind la ameliorarea stărilor depresive, a fricii și a anxietății.

 3. Efecte Respiratorii: Uleiul de lavandă bulgărească are proprietăți expectorante și antiseptice care pot ajuta la dizolvarea secrețiilor acumulate în sinusurile inflamate. De asemenea, poate calma simptomele faringitei.

 4. Alinarea Durerilor Musculare: Acest ulei esențial are capacitatea de a ameliora spasmele musculare, durerile musculare și migrenele. De asemenea, poate fi folosit pentru a reduce durerile nervalgice de cap.

 5. Stimularea Sistemului Imunitar: Lavanda bulgărească poate ajuta la stimularea sistemului imunitar, protejând organismul împotriva infecțiilor.

 6. Beneficii pentru Piele: Acest ulei esențial poate calma și regenera pielea, fiind util în tratarea inflamațiilor cutanate.

 7. Echilibrare Emoțională: Uleiul de lavandă are un efect echilibrant și relaxant asupra sistemului nervos. Poate contribui la reducerea insomniei, a hipersensibilității și a stărilor de melancolie.

 8. Stare de Relaxare și Liniște: Difuzarea sa în camere creează o atmosferă de liniște și relaxare, contribuind la relaxarea minții și la menținerea stării de bine.

Uleiul esențial de Lavandă bulgărească este recunoscut pentru puritatea sa și este un aliat de încredere pentru îngrijirea corpului și pentru starea mentală. Este important să respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare și să diluați corect acest ulei pentru a evita iritațiile cutanate. Cu beneficiile sale variate și aroma sa minunată, uleiul esențial de Lavandă bulgărească aduce un strop de armonie și frumusețe în viața dumneavoastră.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Ulei de Lavanda, pur, ulei, oil, Lavanda, naturar, nediluat, ulei esential, aromaterapie

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
12,00Lei