Acid Hialuronic 1g

  • 14,50Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: CHE012
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
Greutate
Acid Hialuronic 1g
1g
Acid Hialuronic 5g
5g
- +

Acid Hialuronic 1g

Acid Hialuronic 1g, 5g- uz cosmetic

Este un activ cosmetic prețios, recunoscut pentru efectul puternic hidratant, utilizat în preparate cosmetice antirid, redensificare şi de sporire a fermității pieii. Se folosește îndeosebi pentru faţă, gât şi decolteu.

Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage şi reţine o cantitate mare de apă, această capacitate, printre altele, conferă volum şi elasticitate pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de acid hialuronic în piele scade treptat. Acidul hialuronic este apreciat pentru capacitatea sa de a reţine și atrage apa, este hidratant, uniformizează şi netezeşte pielea, diminuând aspectul ridurilor şi a liniilor fine.

INCI: sodium hyaluronate

Acidul hialuronic cu masa moleculară cea mai măruntă, de 10-20 KDa se prezintă sub formă de pulbere compactă, pătrunde adânc în piele, asigurând hidratare în profunzime și efect de umplere.

Producție:

Este produs prin metode biotehnologice. Prin fermentarea unor bacterii.

Efecte:

• Umplerea ridurilor din interior
• Împiedică dezvoltării infecțiilor
• Ajută la producția de colagen
• Protecție împortiva radicalilor liberi
• Îmbunătățește hidratarea pielii
• Datorită capacității sale hidrofile împiedică uscarea pielii

Utilizare

Este un ingredient solubil în apă. Se poate adăuga doar în creme, loțiuni cu conținut de apă, în geluri, ape tonice. Se poate amesteca Acidul hialuronic se poate adăuga și ulterior în creme, loţiuni cu conținut de apă deja preparate.

Recomandări:

-la apariția primelor riduri;
-în tratamente anti-aging;
-orice tip de ten poate beneficia de virtuțile acidului hialuronic;
-îngrijirea pielii mature, îmbătrânite, ridate;
-întârzierea procesului de formare a ridurilor;
-îngrijirea conturului ochilor.

Dozare : până la maxim 1%. La 50g cremă se adaugă 0.25 g acid hialuronic.

Ţara de origine: UE

Descriere

Pielea tânără este moale și flexibil, datorită conținutului ridicat de acid hialuronic din organism. Odată cu înaintarea în vârstă, producția enzimelor responsabile de flexibilitatea pielii scade, pielea se subțiază, devine mai tern și apar primele riduri.

Cea mai mare parte al pielii este derma, care conține colagen în proporție de 70%. Acidul hialuronic este responsabil de hidratare deoarece în dermă se depozitează 18% din cantitatea de apă din organism. Pentru funcționarea pielii este necesar atât acidul hialuronic, cât și cantitatea necesară de lichide. Producția acidului hialuronic se reduce în mod continuu cu înaintarea în vârstă, din această cauză este necesară completarea lui prin transmiterea acidului hialuronic și în straturile dermei în vederea reducerii efective a ridurilor.

Acidul hialuronic în forma sa naturală este un material compus din molecule largi, care nu se va absoarbe, astfel efectul său se poate resimți doar până la următoarea spălare a feței. Pentru atingerea efectului scontat este necesar să folosiți acid hialuronic destructurat. Acesta, datorită moleculelor reduse se va absorbi și în straturile inferioare ale pielii, unde va umple golul (ridul), iar datorită caracterului său hidrofil va umple ridurile din adâncime.

Datorită caracterului său antioxidat, acidul hialuronic protejează împotriva radicalilor liberi, totodată reducând apariția coșurilor. Îmbunătățește hidratarea pielii, stimuleazăproducția de colagen și menține flexibilitatea pielii. Contribuie la flexibilitatea articulațiilor. Poate elimina toxinele din țesuturi prin îmbunătățirea circulației.

Ca o componentă importantă al țesutului conjunctiv ajută la menținerea flexibilității gingiilor și împiedică pierderea prematură a danturii, totodată, împiedică inflamarea gingiilor, astfel împiedică sângerarea lor.

Acidul hialuronic poate apăra pielea de radiațiile UVB care pot provoca pigmentarea pielii.

Distribuirea acidului hialuronic în organism:

- 56 % în piele
- 35 % în mușchi și oase
- 9 % în alte țesuturi, de ex. În lichidul articulațiilor, în cordonul ombilical, în sânge, în limfă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: acid hialuronic, vitamine cosmetice, acid, hialuronic, cosmetic

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
14,50Lei