Ulei de Cocos fracționat

  • Ulei de Cocos fracționat 100 ml
  • 15,00Lei

 (9 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: O302930
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
Ulei de Cocos fracționat 100 ml
100 ml
Ulei de Cocos fracționat 500 ml
500 ml
Ulei de Cocos fracționat  1l
1000 ml
- +

Ulei de Cocos fracționat 100 ml

INCI: Caprylic / capric triglycerides
Uleiul de cocos fracționat este o fracțiune din uleiul întreg de cocos, în care majoritatea trigliceridelor cu lanț lung sunt eliminate, astfel încât rămân doar grăsimile saturate. Astfel derivat din uleiul de nucă cocos, uleiul de cocos fracționat sau uleiul caprylic poate fi denumit și "trigliceride caprilice sau caprice" sau ulei de trigliceride cu lanț mediu (MCT), deoarece în ulei rămân mai ales trigliceridele cu lanț mediu, acidul caprilic și capric. Uleiul MCT (uleiul de cocoș fracționat) este un lichid uleios incolor, inodor. Acest ulei este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt. Folosit în produsele cosmetice sau aplicat direct pe piele calmează iritația pielii provocată de vânt frig sau soare, are efect nutritiv care reduce procesul de deshidratare. Acest ulei este și foarte de hidratant absorbindu-se repede și complet. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt și se poate folosi în orice perioadă a zilei. Nu înfundă porii. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile Uleiul MCT se mai poate utiliza ca și ulei purtător pentru uleiurile esențiale, astfel și uleiurile esențiale care pot provoca iritații prin aplicarea directă pe piele devin mai blânde (nefiind așa de concentrate) dar menținând caracteristicile benefice. În industria cosmetică se mai folosește și ca componentă naturală pentru uleiurile sintetice de parfum (ulei purtător, ulei cărăuș).

 

Utilizări ale uleiului de cocos fracționat:

• emulsii ce se absorb rapid, pentru orice tip de ten, inclusiv cel gras sau mixt
• uleiuri și serumuri cu textură uscată, penetrantă
• produse de machiaj (fond de ten, farduri și pudre compacte, rujuri)
• serumuri nutritive pentru păr
• deodorante stick sau roll-on
• ulei purtător (cărăuș) pentru uleiurile esențiale și uleiurile de parfum
 

Țara de origine: Germania

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Ulei de cocos fractionat, ulei, sanatos, natural, fractionat, ulei de cocos, ulei vegetal, uleiuri vegetale

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
15,00Lei