Ulei esențial NAH de dafin 10 ml

  • 15,00Lei

 (1 opinii)
Ulei esențial NAH de dafin 10 ml
Ulei esențial NAH de dafin  50 ml
Ulei esențial NAH de dafin  100 ml
- +

Ulei esențial de dafin 10 ml

INCI: Laurus nobilis

Uleiul de dafin este distilat cu aburi din frunzele verzi parfumate al plantei Laurus nobilis, care cresc in munții Albaniei, Turciei si Bulgariei. Uleiul are o aromă dulce ierboasă, ușor picant, medicinală. Are proprietăți antiseptice și stimulează circulația.

Uleiul esențial de dafin poate ajuta la reducerea durerilor și inflamatiilor minore, tonifiant capilar, ajuta cresterea părului.  Se poate folosi la prepararea sapunurilor, lotiunilor, cremelor, serurilor cosmetice. 

Nu este recomandat pentru uz intern. Uz cosmetic

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produsul nu a fost testat pe animale.

Non OMG.

Țara de origine: Turcia 

Informațiile prezentate mai sus nu consideră sfat medical.

Ulei esențial NAH de Dafin COA
Ulei esențial NAH de Dafin EU
Ulei esențial NAH de Dafin TDS
Ulei esențial NAH de Dafin MSDS

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Ulei esențial dafin, ulei esențial, pur, ulei esential, aromaterapie

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
15,00Lei