Sare Himalaya - alimentară - FINĂ 0,3-0,5 mm- 1kg

  • Sare Himalaya - alimentară - FINĂ 0,3-0,5 mm- 1kg
  • 13,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1032
  • Disponibilitate:
    Ultimele bucăţi
- +

Sare cristalină Himalaya - alimentară- FINĂ 0,3-0,5 mm 1kg

Produs de calitate premium.
Sare Himalaya "sarea vieții"
Esenţa produselor din sare o reprezintă cristalele exploatate din Himalaya. Originea lor datează de acum 250 milioane de ani. Cristalul de sare Himalaya conține 84 de minerale, care se găsesc în aceeași componență în sângele uman, în lacrimă, în lichidul amniotic. În timp ce mările preistorice au secat, sărurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost păstrate timp de milioane de ani și cristalizate de munții Himalaya. În India și în Tibet, Himalaya este onorat ca un sfânt.
Sarea de Himalaya este cea mai curată și benefică sare . Cristalele de sare de Himalaya conţin 84 dintre cele 92 minerale de care are nevoie organismul pentru a funcţiona normal, proporția acestora fiind perfect adaptată la nevoile metabolismului uman. Mineralele din sare au o forma coloidală, ceea ce înseamnă că sunt suficient de mici ca să fie absorbite cu ușurință de organismul uman.
Sarea de Himalaya, pe lângă utilizarea alimentară este, potrivită pentru băi cu sare și realizarea exfolianților de piele sau, sub formă diulată, pentru curățarea căilor nazale.
Ingrediente: sare de Himalaya cristale. Ingredient natural, neprelucrat şi nerafinat
Produs original din Pakistan.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Sare Himalaya, alimentară, fină 1kg, sare, alimentar

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
13,00Lei