Detergent ECOLOGIC pentru baie (obiecte sanitare) 0,75 l

  • 11,50Lei

 (4 opinii)
- +

Detergent ecologic pentru baie (obiecte sanitare) 0.75 l

 

Zöld Lomb – Green Leaf – Frunziș Verde
Protejează mediul
Cu efect excepţional de curățare.
Protejaţi natura cu produsele ECOLOGICE care se dezintegrează în MEDIUL ÎNCOJURĂTOR și ocrotesc cursurile de apă.
Îndepărtează eficient depunerile de calcar, urmele de săpun și alte depuneri. Acidul citric asigură un luciu perfect pe suprafețele vitrate (sticlă, oglindă), pe suprafețele porțelanate (gresie, faianță), pe obiectele sanitare, și pe robinet.
Dozare: Pulverizați o cantitate de detergent corespunzătoare gradului de poluare a suprafeței care urmează a fi curățată. După un scurt timp se clătește cu apă și se șterge cu o cârpă uscată.
Ingrediente:  5-15% acid organic, alcool-izopropilic, <5% material surfactant neionic, methylisothiazolinon, benzisothiazolinon,
Atenționare: Nu lăsați la îndemăna copiilor. Evitați contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți energic cu apă. Nu înghițiți produsul. Dacă s-a întâmplat acest lucru, consultați urgent un medic. Nu folosiți mai multe tipuri de detegenți de o dată.
Fără parfum și colorant.
Detergent cu certificat ECO Label, 100% biodegradabil, fără parabeni, fără coloranți și silicon,fără parfumuri sintetice.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: detergent ecologic pentru baie, detergent eco, detergent ecologic, baie, detergent ecologic pentru obiecte sanitare, , detergent rufe,

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...