Detergent ECOLOGIC pentru baie (obiecte sanitare) 0,75 l

  • Detergent ECOLOGIC pentru baie (obiecte sanitare) 0,75 l
  • 18,00Lei

 (4 opinii)
- +

Detergent ecologic pentru baie (obiecte sanitare) 0.75 l

Zöld Lomb – Green Leaf – Frunziș Verde

Detergent cu certificat ECO Label, 100% biodegradabil, fără parabeni, fără coloranți și siliconi, fără parfumuri sintetice.
Foarte eficient în curăţarea depunerilo de calcar, a urmelor de săpun, dar și a altor depuneri. Acidul citric asigură un luciu perfect pe suprafețele vitrate (sticlă, oglindă), pe suprafețele porțelanate (gresie, faianță), pe obiectele sanitare, și pe robineţi.
Dozare: Pulverizați detergent direct pe suprafaţa murdară, lăsaţi să acţioneze câteva minute, frecaţi cu un burete dacă este cazul, apoi clătiţi cu apă și ștergeţi cu o cârpă uscată.
Ingrediente: 5-15% acid organic, alcool-izopropilic, <5% material surfactant neionic, methylisothiazolinon, benzisothiazolinon.

Atenționare! Nu lăsați la îndemâna copiilor! Evitați contactul cu ochii! Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți energic cu apă rece! Nu înghițiți produsul! Dacă s-a întâmplat acest lucru, consultați urgent un medic! Nu folosiți mai multe tipuri de detergenți deodată!
Produs eco-friendly cu efect excepţional de curățare care se dezintegrează în MEDIUL ÎNCOJURĂTOR și ocroteşte cursurile de apă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: detergent ecologic pentru baie, detergent eco, detergent ecologic, baie, detergent ecologic pentru obiecte sanitare, , detergent rufe, greenleaf, green leaf, frunziș verde, frunzișverde, zöldlomb, zöld lomb

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
18,00Lei