Detergent ECOLOGIC cu Oțet 5l

  • Detergent ECOLOGIC cu Oțet 5l
  • 81,00Lei

 (0 opinii)
- +

Detergent ecologic cu oțet.

 

Zöld Lomb – Green Leaf – Frunziș Verde
Protejează mediul. Cu efect excepțional de curățare.
Detergent ECOLOGIC general cu puterea oțetului. RECOMANDAT pentru eliminarea si curățarea suprafețelor cu gresie şi faianță, curățarea şi dezinfectarea frigiderelor, coșurilor de gunoi , spălarea geamurilor .   
Cu un dozaj potrivit faceți economii și ocrotiți Natura.
Cu forța naturii asigură strălucirea bucătăriei, a băii și a obiectelor sanitare.Se poate utiliza pentru îndepărtarea calcarului și a depunerilor de săpun.
Mod de utilizare: Pentru îndepărtarea depunerilor de calcar se utilizeză o cârpă moale înmuiată în detergentul concentrat. Pentru alte murdării turnați 30 ml (un capac) de detergent în  10l de apă caldă. La finalizare să clătiți suprafețele curățate cu apă.
Ingrediente: 5-15% acid organic, <5% material surfactant neionic.
Atenționare: Nu lăsați la îndemăna copiilor. Evitați contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți energic cu apă. Nu îngițiți produsul. Dacă s-a întâmplat acest lucru, consultați urgent un medic. Nu folosiți mai multe tipuri de detegenți de o dată.
Nu este recomandat pentru suprafețe din marmură, suprafețe emailate și supafețe sensibile la acid fără diluare.
Fără parfum și colorant.
Detergent cu certificat ECO Label, 100% biodegradabil, fără parabeni, fără coloranți și silicon, fără parfumuri sintetice.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: detergent ecologic cu oțet, detergent eco, detergent ecologic, oțet, detergent rufe, greenleaf, green leaf, frunziș verde, frunzișverde, zöldlomb, zöld lomb

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
81,00Lei