Bază de săpun Melt & Pour Zeni (Lowsweat-W) - Alb 1000g

 • Stoc Epuizat
  Bază de săpun Melt & Pour Zeni (Lowsweat-W) - Alb 1000g
 • Bază de săpun Melt & Pour Zeni (Lowsweat-W) - Alb 1000g
 • 38,00Lei

 (3 opinii)
 • Producător: Zeni Holding
 • Cod produs: 1936
 • Disponibilitate:
  Stoc epuizat
Greutate
Bază de săpun Melt & Pour Zeni (Lowsweat-W) - Alb 1000g
1000 g
Bază de săpun Melt & Pour Zeni (Lowsweat-W) - ALB 9kg
9 kg

Bază de săpun Melt & Pour Zeni (Lowsweat) 1000g - ALB (White)

Baza de săpun Melt & Pour Zeni albă cu rezistență ridicată la transpirație. 

Bază de săpun fără transpirție. Pe suprafța săpunului nu apar picături de apă. Această bază de săpun este o alegere ideală atunci cănd dorești  să realizezi decorațiuni din săpun (mărturii, mărțișoare, floricele...) 

Caracteristici:

- are o culoare alb intens

- spumare bună

- blând la piele

- fără SLS

- are proprietăți hidratante

-suprafața săpunului nu devine umedă

- fără testare pe animale

 

Este o bază ecologică, formată din ingrediente de natură vegetală, cu efecte hidratante asupra pielii şi cu proprietăţi remarcabile de spumare, chiar dacă nu conţine SLS (Sodium lauryl sulfate = denaturant şi spumant sintetic).

Se prezintă în formă solidă, de culoare albă, cu miros neutru.

Utilizare:

Baza de săpun se taie în cubuleţe mici, de dimensiuni egale, se topeşte pe baie de aburi la 65-70°C amestecând încontinuu sau la microunde, în sesiuni dese de câte 30 de secunde, la o putere de maxim 50-70% a cuptorului, iar după fiecare sesiune amestecându-se bine. NU ÎNCĂLZIŢI BAZA MAI MULT DE 75°C! Se recomandă păstrarea bazei topite la o temperatură de 60°C până se adaugă restul ingredientelor dorite, după care se poate turna în forme şi lăsa la răcit pe o suprafaţă plană într-un loc fără umezeală.

Cel mai indicat este să se combine 80% bază de săpun Zeni transparentă cu 20% bază de săpun Zeni albă pentru ca pigmenţii /coloranţii utilizaţi să se răspândească uniform, în asa fel economisim și pigmenti. 

Ingrediente:

Ingredients: Aqua, sodium stearate, propylene glycol, sorbitol, sucrose, glycerine, sodium laurate, sodium laurethsulfate, disoduim laureth sulfosuccinate, sodium chloride, stearic acid, lauric acid, tetrasodium EDTA.

 

ATENŢIE! Contactul cu ochii poate provoca iritaţii grave! În cazul în care produsul a ajuns în ochi, clătiţi cu apă rece din abundenţă ţinând pleoapa deschisă. A nu se ingera! Ingerarea unor cantităţi mari de săpun pot provoca dureri de stomac, vomă sau diaree. Nu provocaţi voma! În caz de vomă, există şanse mari de sufocare datorate spumei care se poate produce.

Produs biodegradabil, fără parfum, fără coloranţi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Bază de săpun Melt and pour, bază de săpun, baze cosmetice

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
38,00Lei