Lampa de sare Himalaya 15-20kg - Transport Gratuit

  • Lampa de sare Himalaya 15-20kg - Transport Gratuit
  • 170,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: monte CRISTAL
  • Cod produs: 1044
  • Disponibilitate:
    Ultimele bucăţi
- +

Lampă de sare HIMALAYA 15-20kg
Poza produsului are caracter informativ.

Esenţa produselor din sare o reprezintă cristalele exploatate din Himalaya. Originea lor se datează de acum 250 milioane de ani. Cristalul de sare Himalaya conține 84 de minerale, care se găsesc în aceeași componență în sângele uman, în lacrimă, în lichidul amniotic. În timp ce mările preistorice au secat, sărurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost păstrate timp de milioane de ani și cristalizate de munții Himalaya. În India și în Tibet, Himalaya este onorat ca un sfânt. Lămpile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale și sănătoase surse artificiale de lumină.

Cristalele de sare purifică şi îmbunătăţesc calitatea aerului înconjurător, deoarece eliberă în atmosferă ioni negativi. Salinoterapia este un tratament natural recomandat pentru următoarele afecţiuni: astm, sinuzită, infecţii respiratorii (faringite, bronşite, etc.), rinită, stări de oboseală şi declin al rezistenței la stres, etc.)

Corpul lămpii este alcătuit din sare integrală, este 100% naturală, nu conţine aditivi, coloranţi sau alţi compuşi de sinteză. Culoarea provine de la conţinutul natural de fier.

Ionizează aerul și îngrijește armonia psihica a omului. Are rezultate favorabile pentru căile respiratorii. Lampa de sare mărește imunitatea organismului. Prin lumina sa creează o atmosfera intima si ajuta la relaxare. Este ideală în dormitoare, in camera copiilor, in camera de zi sau in camera de lucru.

Efectele pozitive

• Poate ameliora tulburările de somn și concentrare

• Neutralizează electrosmogul format în apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.)

• Are efect benefic asupra îmbolnăvirilor alergice și astm

• Ajută eficacitatea exercițiilor de relaxare

• În afara efectului benefic, cu lumina ei plăcută și caldă, este un ornament decorativ al căminului nostru este un cadou sănătos pentru cei dargi.

 

Recomandări de utilizare

Lămpile cu sare se pot folosi numai în interior. Trebuie ferite de umezeală. Înainte de curățare scoateți cablul din priză, folosiți o cârpă ușor umedă, sau aproape uscată. La schimbarea becului aveți grijă să nu trageți dulia din lampă. Prima data trageți conexiunea din soclu, pe urmă, după schimbarea becului, strângând arcul, așezași și împingeți dulia înapoi în cavitatea din sare, și așezași conexiunea din plastic înapoi în orificiu.

SUGERĂRI: Dacă adăugați și alte produse la o comandă care include un produs cu LIVARARE GRATUITĂ beneficiați de TRANSPORT GRATUIT pentru întregul coș de cumpărături.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Veioză de sare, HIMALAYA, Veioză de sare himalaya, lampa de sare, veioză, transport gratuit

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
170,00Lei