Spatulă din silicon cu termometru digital

  • Spatulă din silicon cu termometru digital
  • 75,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Lacor
  • Cod produs: LA62500
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
- +

Spatulă din silicon cu termometru digital

Specificație:

Spatulă cu termometru este dotat cu un senzor de înaltă precizie și capacitate CPU pentru a asigura precizia măsurării temperaturii.
Capacitate: -50 C0 - 300 C0
Absolvire: 0,1 C0
Funcția cheii: Tasta ON / OFF: Pornire și oprire.
Tasta UNIT: schimb de unitate (C0-F0)

Operațiune:

1. Deschideți capacul bateriei, instalați 1 buc baterie litiu LR44 în carcasă și apoi acoperiți-o înapoi. Când apăsați tasta ON / OFF, termometrul va măsura automat temperatura.
2. Dacă doriți să schimbați unitatea, vă rugăm să deschideți capacul bateriei și să scoateți bateria, apoi mutați comutatorul pentru a alege unitatea C sau F, în cele din urmă instalați din nou bateria pentru a o acoperi înapoi.
3. După ce îl folosiți, vă rugăm să apăsați tasta ON / OFF pentru a opri, pentru a economisi energie.
Utilizați cu sau fără manșonul de silicon detașabil. Utilizați lingura pentru a testa temperatura preparatelor. Manșonul spatulei din silicon detașabil este sigur pentru mașina de spălat vase. NU puneți întregul termometru în mașina de spălat vase. NU spălați întregul termometru în apă. Scufundați numai sonda metalică în apă pentru a o curăța.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: spatulă din silicon cu termometru digital, spatulă, spatulă din silicon, termometru digital, spatula cu termometru, silicon, lacor

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
75,00Lei