Pachet Ulei esențial de Lavanda 50 ml & Arbore de ceai 50 ml

  • 87,00Lei 80,00Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 1406/2231 lavanda&tea tree
  • Disponibilitate:
    Ultimele bucăţi
- +

Pachet ulei esențial de LAVANDA extra 50ml & TEA TREE -arbore de ceai- 50ml

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
Pachetul conține un ulei esențial de LAVANDA extra 50ml și un ulei esențial de TEA TREE -arbore de ceai- 50ml la un preți mai avantajos.
1.Ulei esențial, natural de lavandă 50 ml
INCI: Lavandula angustifolia oil
CAS: 90063-37-9
EINECS: 289-995-2
Lavandin angustifolia(pur, nediluat) de o puritate farmaceuitică, ulei esențial nediluat.
Țara de poroveniență: Franța
Levănțica este o plantă tipică mediteraneană, se regăsește în zona Toscanei și a peninsulei Tihany. Liniștește sulfetul, previne și ameliorează apariția crizelor de migrenă. Ajută la un somn mai liniștit.
Prin efectele antiseptice și expectorante dizolvă secrețiile acumulate în sinusurile inflamate. Calmează simptomele faringitei. Aceasta ameliorează spasmele musculare și durerile musculare. Se poate utiliza perfect pentru amelioararea migrenelor și contra durerilor nevralgice de cap. Reduce starea de oboseală, și stimulează sistemul imunitar. Calmează și regenerează pielea. Ameliorează inflamațiile. Mirosul uleiului de levănțică liniștește sufletul. Ajută la combaterea stărilor depresive, stărilor de frică, de insomnie, de hipersensibilitate, de melancolie, și de anxietate. Întărește sistemul nervos. Liniștește mintea, relaxează, și menține starea bună a trupului și sufletului. (100% pur).
2.Ulei de Tea Tree, Ulei de arbore de Ceai Australian 50 ml
Un excelent dezinfectant, 100% pur, ulei esențial, nediluat.
INCI: Melaleuca alternifolia
CAS:85085-48-9
EINECS: 285-377-1
Produs natural extras din arbore de ceai Australian de o puritate farmaceutică.
Uleiul de arbore de ceai (Tea tree oil) are proprietăţi antiseptice.
Se poate folosi cu succes împotriva bacteriilor și ciupercilor la tratarea nivelului aparatului respirator superior, la inflamarea mucoaselor, febră, dureri în gât, etc…
Aplicat pe piele, uleiul de Arbore de ceai ameliorează bolile de piele şi infecţiile pielii. Ajută la vindecarea rănilor. Creşte imunitatea organismului, previne şi tratează în mod eficient infecțiile. Ajută la eliminarea coşurilor, dar nu usucă pielea. Este foarte eficient în tratarea infecțiilor fungice. Prin utilizare uleiului de arbore de ceai poate preveni gingivita, ulcerele la nivelul gurii și a bolii parodontale. Se poate utiliza şi pentru dezinfectarea diferitelor obiecte din casă. După ce este dizolvat în alcool, şi amestecat cu un pic de apă se poate pulveriza pe suprafaţa care trebuie dezinfectată.
Se propune utilizarea cu prudenţă pentru persoanele cu pielea sensibilă deoarece, ca orice ulei esenţial, poate provoaca iritații și reacție adversă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Ulei de Lavanda, Ulei de Tea tree, pur, ulei, oil, Lavanda, Tea tree.

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
87,00Lei 80,00Lei