Ulei esențial de Palmarosa 10 ml

 • Ulei esențial de Palmarosa 10 ml
 • 13,00Lei

 (0 opinii)
 • Cod produs: ues38
 • Disponibilitate:
  Stoc suficient
Ulei esențial de Palmarosa 10 ml
10 ml
Ulei esențial de Palmarosa 50 ml
50 ml
Ulei esențial de Palmarosa 100 ml
100 ml
- +

Uleiul esențial de Palmarosa (Cymbopogon martini),pur, nediluat, 10 ml.

Uleiul esențial de Palmarosa (Cymbopogon martini) organic, pur și nediluat, este un produs de calitate cu multiple beneficii și utilizări. Iată o descriere detaliată a acestui ulei esențial:

Origine și Descriere Botanică: Palmarosa este o plantă erbacee originară din India. Are flori asemănătoare cu cele ale mușcatei și frunze subțiri asemănătoare ierbii.

Utilizări Diverse:

 • Calmarea Durerilor de Cap și Convulsiilor: Acest ulei esențial poate fi eficient în calmarea durerilor de cap și convulsiilor, oferind un sentiment de ușurare.

 • Proprietăți Antibacteriene și Antifungice: Palmarosa are puternice proprietăți antibacteriene și antifungice, ceea ce îl face excelent pentru utilizarea în scopuri de dezinfectare.

 • Reductor al Tensiunii Arteriale: Uleiul de Palmarosa poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale ridicate, contribuind astfel la menținerea sănătății inimii.

 • Efect Calmante și Relaxantă: Prin vaporizare în cameră, acest ulei esențial poate ajuta la rezolvarea nervozității și la crearea unei atmosfere relaxante. Este util pentru calmarea stării de spirit și pentru a vă revitaliza după o zi obositoare.

 • Reductor al Tensiunii Musculare: Adăugat în ulei de masaj, uleiul de Palmarosa poate ajuta la relaxarea tensiunii musculare și la ameliorarea disconfortului muscular.

 • Utilizare în Produse Cosmetice: Este un ingredient des utilizat în produsele cosmetice datorită proprietăților sale benefice pentru piele.

Efecte Terapeutice: Uleiul esențial de Palmarosa are multiple efecte terapeutice, inclusiv reducerea stresului și tensiunii, acțiune antispasmodică, reducerea tensiunii arteriale, ameliorarea durerilor de cap, proprietăți de dezinfectare și antipiretice.

Ingrediente: INCI (Denumirea Internațională a Ingredientelor) - Cymbopogon martini oil. Acest ulei este 100% natural și nediluat, garantând calitatea produsului.

Uleiul esențial de Palmarosa este un aliat versatil pentru sănătate și binele dumneavoastră. Cu multiple utilizări și beneficii, este un produs natural valoros care poate fi integrat în rutina dumneavoastră zilnică pentru a vă îmbunătăți sănătatea și starea de bine.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Ulei esențial de Palmarosa, calmare, antibacteriene, antifungice, durerii de cap, cosmetice des folosit, pur, nediluat, natural

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
13,00Lei