Sare de baie alcalină 2kg lavanda

  • Sare de baie alcalină lavandă 2kg TRANSPORT GRATIUT
  • 49,00Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 1022
  • Disponibilitate:
    Stoc limitat
- +

Sare de baie lavandă alcaliă 2kg cu TRANSPORT GRATUIT

Băile cu sare sunt cunoscute ca şi un tratament tradiţional de medicină populară pentru mai multe tipuri de boli

Sarea de baie își exercită efectele benefice asupra mai multor aspecte ale sănătăţii:
Calmează sistemul nervos, elimină starea de încordare, restabileşte echilibrul în organism. Băile cu sare favorizează metabolismul şi înlătură cele mai diverse dureri, având efecte calmante.
Prin proprietăţile sale, sarea de baie alungă insomniile, ajută la respiraţia pielii, ea fiind totodată aplicată cu eficienţă în combaterea răcelii şi a altor boli, având efecte dezinfectante şi antiinflamatorii, stimulând în acelaşi timp şi circulaţia sanguină.

Ingredinte: sare naturală (clorură de sodiu), sare amară (sulfat de magneziu), bicarbonat de sodiu, ulei de lavandă

Mod de utilizare

- Ca sare de baie - într-o cadă de dimensiuni normale adăugați 2 cești de sare de baie  
Temperatura apei să fie 36-37,5 °C, durata de baie 30-60 minute câte 2 băi pe săptămână. O baie cu sare de baie alcalină stimulează detoxificarea organizmului. 

- Într-o baie a picioarelor pielea primește un aspect proaspăt și catifelat, înmoaie pielea uscată a picioarelor și elimină aspectului de călcâie crăpate.
 

Bicarbonatul de sodiu îndepărtează cu succes celulele moarte ale pielii și echilibrează nivelul pH-ului pielii, făcând pielea mai netedă, mai strălucitoare și mai sănătoasă
Bicarbonatul de sodiu ajută la vindecarea erupțiilor cutanate și a iritațiilor, degresarea părului și neutralizarea mirosurilor neplăcute, combaterea acneei și a coșurilor, eliminarea petelor de pe unghii, eliminarea mătreții

Ulei esential de Lavanda ameliorează spasmele musculare și durerile musculare. Se poate utiliza perfect pentru amelioararea migrenelor și contra durerilor nervalgice de cap. Reduce sentimentul de oboseală, și stimulează sistemul imunitar. Calmează și regenerează pielea. Ameliorează inflamațiile. Mirosul uleiului de levandă liniștește sufletul. Ajută la combaterea stărilor depressive, stărilor de frică, de insomnie, de hipersensibilitate, de melancolie, și de anxietate. Întărește sistemul nervos. Liniștește mintea, relaxeează, și menține starea trupului și sufletului.

Generalități. Toate organele şi sistemele organismului lucrează la unison, iar autoritatea care reglează procesele celulare în corp este pH-ul. Cu toate că nu i se acordă suficient de multă importantă, echilibrul pH-ului în organism este esenţial pentru menţinerea stării de sănătate, respectiv pentru creşterea longevității.

Ce este pH-ul organismului?

Termenul pH este folosit ca o abreviere pentru hidrogenul potenţial. Astfel, pH-ul oricărei soluții este măsurarea concentrației de ioni de hidrogen. Cu cat valoarea pH-ului este mai ridicată, cu atât mai alcalin şi bogat în oxigen este fluidul analizat. Pe de altă parte, cu cât este valoarea pH-ului mai mică, cu atât mai acid şi privat de oxigen va fi fluidul în cauză.

Valorile pH-ului variază de la 0 la 14, indicele de 7.0 fiind considerat neutru. Toate valorile peste 7.0 indică un grad mai mare de alcalinizare, iar valorile sub 7.0 arată un nivel mai mare de aciditate. Organismul uman îşi păstrează pH-ul in jurul valorii generale de 7.35 - 7.45, iar abaterea de la acești indici anunță instalarea unor afecțiuni.

Persoanele care au o problemă de sănătate prezintă un pH al organismului mai acid. Cercetările în domeniu arată că organismul nu se poate vindeca, dacă pH-ul său nu este mai degrabă alcalin. In condițiile în care pH-ul corpului este dezechilibrat, organismul nu mai poate asimila vitamine, minerale şi alte substanţe esențiale vigorii sale generale.

Se păstrează în ambalajul original la o temperatură maximă de 30°C și ferit de razele solare.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi pentru uz intern. 

SUGESTII: Dacă adăugați și alte produse la o comandă care include un produs cu LIVRARE GRATUITĂ beneficiați de Transport Gratuit pentru toate produsele din coșul de cumpărături.

Preț Sare de baie alcalină/2kg la o comandă de 1 bucată (2kg)        49 lei Transport Gratuit!
Preț Sare de baie alcalină/2kg la o comandă de 2 bucăți (2x2kg)     94 lei Transport Gratuit!
Preț Sare de baie alcalină/2kg la o comandă de 3 bucăți (3x2kg)     135 lei Transport Gratuit!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: sare de baie, sare alcalina, sare amara, transport gratuit

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
49,00Lei