Bază de săpun cu Ulei de măsline Organic 1kg

  • 38,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Forbury Direct
  • Cod produs: 7054
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
Greutate
Bază de săpun Forbury cu Ulei de măsline Organic 1kg
1 kg
Bază de săpun Forbury cu Ulei de măsline Organic 6kg
6 kg
- +

Bază de săpun SLS free cu Ulei de măsline Organic 1kg

 Această este o bază transparentă de ulei de măsline melt&pour, foarte moale și hidratantă. Datorită tehnicii unice de adăugare a uleiului de măsline în bază de săpun , toate beneficiile uleiului de măsline organic sunt reținute în săpun, în loc să fie absorbite în săpun în timpul procesului de saponificare. Săpunul realizat va fi bogat, cremos și indulgent.

Bază de săpun formulat de experți din industria săpunului.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Dodium Olivate, Olea Europaea (Extra Virgin Olive Oil*), Polysorbate 20, Sodium Cholride, Sodium Thiosulfate, Etidronic Acid.

Aspect: transparent, solid

Caracterul ionic: anionic

Punct de fierbere: 100 °C
pH: 9.5-10.5

Aplicație:

Baza de săpun cu Ulei de măsline Organic este o bază de săpun de topit pentru fabricarea săpunurilor transparente de înaltă calitate. Combină curățarea eficientă și senzația plăcută a pielii cu impactul visual, oferit de aspectul său. Are spumă bună și grad scăzut de descompunere a apei. Săpunurile pot fi produse prin topirea bazei la o temperatură de 55-65 ° C. Adăugați uleiuri esențiale, parfumuri, coloranți și turnați în forme.

Doze recomandate pentru utilizare:

Bază de săpun 99%
Parfume 1%
Colorant (solubil în apă) q.s.

Depozitare:

Nu trebuie depozitate la temperaturi sub 0 ° C.

Atenție!

Contactul cu ochii poate provoca iritații grave! În cazul în care produsul a ajuns în ochi, clătiți cu apă rece din abundență ținând pleoapa deschisă. A nu se îngera!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Bază de săpun Melt and pour, bază de săpun, melt and pour, baze cosmetice, forbury, white, ulei de masline, ulei de masline

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
38,00Lei