Extract de RODIE CO2 10ml

  • 12,00Lei

 (0 opinii)
  • Cod produs: FL019
  • Disponibilitate:
    Ultimele bucăţi
Greutate
Extract CO2 de RODIE 10ml
10ml
Extract CO2 de RODIE 50ml
50ml
Extract CO2 de RODIE 100ml
100ml
- +

Ulei de RODIE, extract CO2

INCI: Punica Granatum seed oil Extract concentrat din semințe de rodie, bogat în acid punicic cu proprietăți antiinflamatoare și calmante.

Extractul CO2 de Rodie este extrem de concentrat (pentru obținerea unui kilogram de extract se folosesc între 6,7-10 kilograme de rodie).

Ingrediente:

Ulei gras cu peste 60% acid punicic(C18:2 w5), un acid linolenic conjugat(ClnA). În plus, extractul conține tocoferoli, steroli și o cantitate mică de squalen.

Aplicații:

În medicina ayurvedică semințele de rodie sunt utilizate pentru a trata febra sau polidipsia(sete patologică). De asemenea este antioxidant și antiinflamator.

Datorită proprietăților sale antioxidante și antiinflamatori, extractul este utilizat în produsele de îngrijire a pielii și are un efect calmant asupra pielii iritate, uscate și sensibile. Extractul stimulează, de asemenea, producția de keratinocite. Keratinocitele fac parte din epidermă, cel mai înalt strat al pielii și formează keratina, care protejează pielea și îi conferă stabilitate. Prin urmare, extractul de semințe de rodie este potrivit pentru toate produsele de îngrijire a pielii, în special pentru cremele de piele, uleiurile de masaj sau cremele pentru mâini.

Mod de păstrare: de preferat, la frigider

MSDS Extract Co2 Rodie
TDS Extract Co2 Rodie

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: extract, CO2, natural, rodie, antiinflamator, calmant, FL019

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
12,00Lei