Extract CO2 de COMMIPHORA MUKUL (GUGGUL) 10ml

  • 17,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: FL033
  • Disponibilitate:
    Ultimele bucăţi
Greutate
Extract CO2 de COMMIPHORA MUKUL (GUGGUL) 10ml
10ml
Extract CO2 de COMMIPHORA MUKUL (GUGGUL) 30ml
30ml
Extract CO2 de COMMIPHORA MUKUL (GUGGUL) 100ml
100ml
- +

INCI: Commiphora Mukul (Guggul) Resin Extract, Caprylic/Capric Triglycerides

Dozaj recomandat: 1-5%

Solubil: în uleiuri, emulsii

Utilizare: în faza finală a emulsiilor, în seruri uleioase, produse anhidre

Commiphora Mukul este un arbust răspândit preponderent în India și Pakistan. Rășina sa este folosită în medicina tradițională ayurvedică de sute de ani ca antiinflamator puternic, pentru tratarea inflamațiilor, gingivitelor, cariilor, gutei, reumatismului și hemoroizilor.

Extractul de Commiphora Mukul (Guggul) este obținut din rășină prin extracție CO2, cu o cantitate mică de ethanol ca agent de antrenare, urmată de standardizare cu trigliceride de grad alimentar.

Principalii constituenți sunt guggulsterone E, guggulsterone Z, cembrene A, mukulol (allylcembrol), fitosteroli(în principal sitosterol), aproximativ 3% ulei esențial, maxim 3% ethanol.

Datorită acestor constituenți rari, extractul de Commiphora Mukul (Guggul) este recomandat în tratarea și prevenirea ridurilor, celulitei, precum și în tratarea diverselor probleme ale pielii precum acneea, dermatitele, iritațiile și inflamațiile tegumentului.

Extractul de Commiphora Mukul (Guggul) are rol antiinflamator și regenerant. În urma unui studiu* comparativ între proprietățile antirid ale coenzimei Q10 și cele ale extractului de Commiphora Mukul standardizat, s-a constatat că ambele stimulează proliferarea fibroblaștilor și sinteza colagenului de tip I, însă extractul reușește, în plus, să inhibe și activitatea elastazei (și implicit a matrix metaloproteinazelor), responsabilă cu degradarea matricei extracelulare.

Contraindicații: interzis femeilor însărcinate sau care alăptează.

* Restorative Effects of Supercritical Guggul Extract in Cosmetic Applications (Authors: Dr. S.J. Melnick, C. Ramachandran, A. Resek, Dharma Biomedical LLC, Florida, USA Dr. K.-W. Quirin, Dr. D. Gerard, A. Cawelius, Rehlingen, Germany)

Antiinflamator și regenerant potent, extractul de commiphora mukul (guggul) este de mare ajutor la realizarea preparatelor cosmetice cu rol antirid, antiacneic, calmant și anticelulitic. Extractul stimulează producția de colagen în piele și inhibă activitatea enzimelor vinovate de degradarea matricei extracelulare, mai eficient decât coenzima Q10.

MSDS Extract Co2 Comniplora Mukul
TDS Extract Co2 Comniplora mukul

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: extract, CO2, natural, commiphora mukul, guggul

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
17,00Lei