Conservant Cosgard 10 ml

  • 10,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1819
  • Disponibilitate: 12
Conservant Cosgard 10 ml
Conservant Cosgard 50 ml
- +

COSGARD, CONSERVANT COSMETIC

Cosgard, conservant cosmetic aprobat ECOCERT și Cosmos.

INCI: Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Water

Asigură conservarea eficientă al unui spectru larg de cosmetice homemade: creme, loțiuni, tonere, geluri, produse de igienă. Este un conservant economic, ușor de folosit și aprobat pentru utilizarea în cosmeticele bio. Proprietăţile cosgardului: antibacterian, antifungic.

Cosgard sau cu alte denumire Geogard 221 este un lichid clar de vâscozitate redusă, incolor, miros foarte uşor ce nu se resimte în preparate.

Conservantul Cosgard oprește înmulțirea bacteriilor și fungilor. Eficacitatea sa este, depinzând de produs, de minim 1 – 3 luni. Utilizarea sa este sigură. Valoarea pH este 6,5 pH, poate fi utilizat în spectrul de pH de 3-8 pH, însă ar putea fi nefuncțional peste valearea de 7 pH. Poate provoca decolorarea agenților tensioactivi anionici.

Se păstrează la temperatura camerei, în loc uscat, ferit de căldură și lumină.

Dozaj tipic: 0.6 %

Exemple de dozaj în compoziţii cosmetice

§ pentru 30gr produs cosmetic 0.18 gr cosgard înseamnă 6 picături

§ pentru 50 gr produs cosmetic 0.3 gr cosgard înseamnă 10 picături

§ pentru 100 gr produs cosmetic 0.6 gr cosgard înseamnă 19 picături

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: conservant, cosgard, 10, ml, 1819, alte, îngrediente

Produse asemănătoare

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
10,00Lei