Concentrat de bază pentru loțiune de corp NAH-BL 300g

  • 17,00Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 7030
  • Disponibilitate:
    Stoc limitat
Concentrat de bază pentru loțiune de corp NAH-BL 300g
300 g
Concentrat de bază pentru loțiune de corp NAH-BL 600g
600 g
Concentrat de bază pentru loțiune de corp NAH-BL 1kg
1000 g
- +

NAH-BL

Concentrat de bază pentru loțiune de corp NAH-BL 300g

Baza de cremă hidratantă este potrivită pentru utilizarea pe pielea sensibilă sau pentru producerea de produse personalizate pentru piele.

Este o bază de cremă care este foarte hidratantă în sine, dar se poate îmbunătăți prin adăugarea uleiuri vegetale și uleiuri esențiale. Puteți adăuga chiar și până la 30% apă distilată, pentru a schimba consistența fără a crea probleme de stabilitate.

Potrivire cu pielea

Crema hidratantă este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi adaptată în continuare pentru a se potrivi anumitor tipuri de piele prin adăugarea de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și alte ingrediente active.

Sfaturi de amestecare

O cremă de masaj tălpi, reflexologie poate fi creată prin adăugarea a 35% de ulei de macadamia la crema de bază și apoi prin combinarea uleiurilor esențiale adecvate (arborele de ceai, lavanda și eucaliptul sunt perfecte pentru amestecuri antibacteriene).

Adăugați uleiuri ușoare, cum ar fi sâmburi de strugur și cocos, pentru a le folosi pe față, unde doriți o textură ușoară și o absorbție ușoară.

Adăugați uleiuri mai bogate, cum ar fi migdale, avocado, cătină și argan, pentru utilizarea pe corp, pentru a crea o cremă mai groasă și hidratantă.

Nu uitați că, cu cât adăugați mai mult ulei vegetale în cremă, cu atât mai mult timp va dura până va fi absorbită de piele. Vă sfătuim să adăugați maximum 10% de ulei vegetale în amestec, cu excepția cazului în care preparați o cremă de masaj, caz în care adăugarea a 30% dintr-un ulei, cum ar fi cel de migdale, poate transforma crema într-o cremă de masaj.

Adăugarea uleiurilor vegetale pot schimba culoarea cremei, uleiurile de culoare foarte deschisă, cum ar fi uleiul de cocos, de sâmburi de caise, dacă sunt utilizate în cantități rezonabile, nu vor schimba culoarea cremei. Puteți folosi uleiuri precum cătină și avocado pentru a adăuga coloranți naturali și pentru a beneficia de proprietățile acestora.

Desigur puteți adăuga și uleiuri esențiale în baza de cremă. Vă recomandăm un adaos de maxim 2% din uleiuri esențiale. Pentru a amesteca uleiurile vegetale și esențiale, amestecați-le în cremă, amestecând ușor și pliând (ca și cum ați face un amestec de prăjitură), iar uleiurile vor fi absorbite treptat în cremă.
 

Ingrediente: apă, parafină lichidă, miropat de izopropil, glicerină, glicol propilenic, dimiticonă, alcool ceto-stearil, steară de gliceril, lanolin, ceteareth-20, Stearat PEG-6. fgdfg

Aspect: alb, lichid vâscos

Mod de preparare:

1. Se toarnă bază pentru loţiune într-un vas steril. Se încălzeşte pe o baie de aburi până la temperatura de 38-40°C.

2. Se adaugă uleiurile vegetale, parfumate/esențiale sau coloranţii doriţi  Se poate îmbunătăţi cu diferite vitamine, însă ţineți cont de faptul că la adăugarea unui procent prea ridicat de ingrediente suplimentare, acestea vor schimba culoarea, starea de agregare a compoziției. 

3. Se amestecă timp de 10-15 minute, până când se omogenizează toată compoziţia.

4. Se toarnă într-un recipient(flacon, rezervor), pentru păstrare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: concentrat, de, bază, pentru, loțiune, de, corp, nah-bl, 300g, 7013, îngrediente, produse, cosmetice

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
17,00Lei