Nămol de Marea Moartă 100 g

  • 12,00Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: 1036
  • Disponibilitate:
    Stoc limitat
Greutate
Nămol de Marea Moartă 100 g
100 g
Nămol de Marea Moartă 500 g
500 g
- +

Nămol de la Marea Moartă 100g

 

INCI : Maris Limus
Nămol uscat, pulbere pentru prepararea măștilor de faţă și de corp.
Produs de calitate premium. Produs original din Iordania.
Cel mai bogat nămol de la Marea Moartă, cu un conținut de 26 de minerale și oligoelemente. Este produsul ideal pentru diverse afecțiuni ale pielii și oaselor
Cercetările medicinei moderne confirmă că nămolul de la Marea Moartă are proprietăți vindecătoare pentru diverse boli și afecțiuni, printre care enumerăm următoarele: psoriazisul, eczemele,erupțiile purulente și oferă o îmbunătățire a aspectului exterior și al elasticității pielii.
Mineralele din compoziția sa, au proprietăţi vindecătoare și relaxante pentru numeroase afecțiuni medicale, incluzând artrita, inflamațiile oaselor sau reumatism, stres, oboseală și insomnie.
Nămolul de la Marea Moartă poate fi utilizat și pentru păr. El ajută la eliminarea excesului de sebum, lăsând părul mai puternic și mai strălucitor.
Utilizare: Nămolul de la Marea Moartă se amestecă cu o cantitate mică de apă și/ sau cu câteva picături de ulei de argan sau ulei esenţial de arbore de ceai, tea tree înainte de folosire ca să capete un aspect moale.Nămolul obținut se aplică 2-3 mm pe față și / sau corp. Pentru tenul uscat nămolul se lasă pe față pentru 10-15 minute, pentru tenul mixt sau normal aveți nevoie de 15-30 minute. Pe corp nămolul se lasă 30-60 de minute în timp ce vă relaxați. La final clătiți cu apă caldă. Poate fi utilizat în băi de nămol, cataplasme cu nămol sau aplicat direct pe piele.
Evitați contactul cu ochii.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Marea Moartă, pulbere, nămol,

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
12,00Lei