Amidon de porumb uz general 500g

  • 6,00Lei

 (0 opinii)
Greutate
Amidon de porumb uz general 500g
500 g
Amidon de porumb uz general 1000g
1000 g
- +

Amidon de porumb uz general 500 g

Amidonul de porumb este utilizat pe o scară largă, de exemplu:

  • Pudra de amidon de porumb se folosește în cosmetica handmade în pudrele pentru machiaj, pe care le ajută să adere mai bine la piele  Absoarbe excesul de sebum și matifiază, fiind util la prepararea produselor destinate în special tenului gras.
  •  ingredient pentru fabricarea bombelor de baie
  •  este o soluţie ideală pentru spălare, pentru scoaterea petelor de grasime din haine, covoare, si chiar pentru curăţarea ferestrelor
  • adeziv pentru hârtie, este alegerea cea mai ideală, cea mai ecologică

 

Ingrediente (INCI): zea mays starch.

Amidonul de porumb este o pudră foarte fină.

Păstrare: în recipient închis etanş, ferit de lumină şi umiditate.
​Date de siguranță: a nu se inhala.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: amidon de porumb,

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
6,00Lei