Uree cosmetică 100 g

  • Uree cosmetică 100 g
  • 9,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: CHE005
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
Uree cosmetică 100 g
100 g
Uree cosmetică 500 g
500 g
Uree cosmetică 1000 g
1000 g
- +

Uree cosmetică 100 g

INCI: Urea

Țară de proveniență: UE

Prezentare: Este un material incolor, cristalin care se dizolvă bine în apă și alcool. Hidratează tenul în mod natural, ajută absorbția adâncă a cremei sau produsului cosmetic.

Produs cosmetic, pentru UZ EXTERN

Ureea este un activ cosmetic foarte utilizat și în preparatele dermatologice, îndeosebi pentru aplicații pe pielea afectată de eczeme, dermatite, psoriazis, seboree și alte afecțiuni cutanate. Este un ingredient aprobat pentru utilizarea în cosmeticele bio certificate

Proprietățile ureei cosmetice: îmbunătățește aspectul, condiția și textura pielii reduce mătreața, limitează formarea comedoanelor penetrează ușor epiderma etc.

Utilizare:

Ca ingredient în lapte de corp, balsam pentru păr, pastă de albire a dinților, în detergent pentru vase. Să fiți precauți, deoarece este sensibil la temperaturi ridicate, din această cauză se va adăuga doar cremei deja răcite. Se descompune cu ușurință, pentru asta se vor acidula cremele cu acid lactic sau lactat de natriu. Descompunerea se prezintă prin mirosul specific de amoniu. Se adaugă în procent de 2-5% în produse.

Efect:

În cantitate mică hidratează, ajută penetrarea mai adâncă al cremei sau produsului cosmetic. Are efect de umezire, de reținere a apei, reduce mâncărimea, are efect de calmare al seboreei. Reduce mătreața, ajută regenerarea celulară, ajută în cazul pielii descuamate.

Depozitare:

Se va depozita în loc uscat, ferit de căldură și lumină.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: uree, cosmetică, 100, g

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
9,00Lei