Unt de Cacao 100g

  • 21,00Lei

 (1 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: ZD010
  • Disponibilitate:
    Stoc suficient
Greutate
Unt de Cacao 100g
100 g
Unt de Cacao 500g
500 g
Unt de Cacao 1000g
1000 g
Unt de Cacao 3000g
3*1000g
- +

Unt de Cacao 100g

UNT DE CACAO-natural, nerafinat, nedezodorizat, pur

INCI: Theobroma cacao (cocoa) seed butter

Uz cosmetic

Untul de cacao poate fi utilizat datorită proprietăților sale de îngrijire al părului și pielii, de emoliere, refermizante și hidratante.

Țara de proveniență: Untul de cacao natur, nerafinat, presat la rece,  provine din Ecuador. Arborele de cacao este originar din pădurile tropicale ale Americii de Sud, mai ales din luncile inundabile ale fluviilor Amazonas și Orinoco.

Compoziție:

Ingredientele principale ale untului de cacao sunt: acid stearic, acid oleic, acid palmitic, acid linolic, polifenoli, teobromin, tocoferoli, tocotrineoli, squalani, fitosteroli.

Untul de cacao este cunoscut pentru efectul său anti-îmbătrânire, de hidratare și protecție solară. Este foarte bogat în vitamine, fiind un unt vegetal natural nerafinat, nedezodorizat. Untul de cacao se topește la temperatura corpului, și este imediat absorbit în piele. Este foarte bogat în vitamina E. Untul de cacao este adesea recomandat pentru tratarea eczemelor și dermatitei.

Untul de cacao este o grăsime naturală produsă prin presarea boabelor de cacao. Boabele de cacao conțin în medie 44 - 46% unt de cacao. Datorită efectelor sale pozitive untul de cacao este adesea folosit în produsele cosmetice, creme pentru bronzat, săpunuri și produse de îngrijire a corpului. Este considerat un foarte bun hidratant al pielii. Previne și ameliorează vergeturile, întărește sistemul imunitar, întârzie apariția ridurilor și a altor semne de îmbătrânire. Formează o barieră de protecție pe piele (ocluziv). Untul de cacao conține polifenoli, astfel previne producerea de imunoglobulină care se presupune că este una dintre cauzele astmului si dermatitei. Acest unt cu miros plăcut este utilizat în multe alte produse pentru îngrijirea pielii. Cercetările au demonstrat că masajul cu unt de cacao ajută la combaterea stresului și întărește sistemul imunitar. Se consideră că are un rol important și în lupta împotriva cancerului.

Acesta poate fi utilizat în forma naturală, masându-se pielea cu o bucată brută de unt de cacao care se absoarbe instantaneu în piele.

Depozitare

Se va depozita în loc uscat, ferit de lumină și umezeală, sub temperatura de 25 grade C.

`

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Unt de cacao, 100% natural, unt, cacao, natural, vegetal, ET0760

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
21,00Lei