Sare de baie cu 4 plante medicinale -Praid- 2kg

  • Sare de baie cu 4 plante medicinale  -Praid- 2kg
  • 17,50Lei

 (1 opinii)
- +

Sare de baie cu 4 plante medicinale  - Praid - 2kg

 

Sare de baie cu sare de Praid, fără coloranți, cu ingrediente naturale de sare de Praid și plante medicinale Menta-Menthae folium, Muguri de pin -Pini turio, Roiniţă- Melissa officinalis, Cimbrișor-Serpylli herba
Mod de utilizare : Turnaţi aproximativ 300g de sare de baie în săculeţ şi puneţi în apa de baie.Durata unei băi este de 25-35 de minute.
Se poate folosi şi pentru inhalat.Se toarnă apă clocotită într-un vas la care se adaugă 2-3 linguri de sare de Praid cu plante medicinale. Imediat după ce am pregătit cele necesare, ne acoperim capul cu un prosop şi îl aducem deasupra vasului. Inhalațiile se pot combina cu uleiuri esenţiale naturale, nediluate cu efecte terapeutice ca ulei de mentă, ulei de eucalipt, ulei de cimbru, ulei de lavandă, ulei de lămâie şi altele.
Pentru buna funcţionare a organismului avem nevoie de minerale. Aceste minerale de obicei ajung în organismul nostru prin alimentaţie. Băile cu sare ajută la o absorbţie de minerale prin piele datorită compoziţiei sării de baie, care conţine 97% clorură de sodiu(NaCl) natural şi 3% alte minerale benefice.
Băile cu sare au un efect purificator asupra organismului determinând o intensă alimentare a pielii cu sânge, favorizând  în acelaşi timp şi metabolismul.
Uleiurile esenţiale care intră în compoziţia sării de baie au efect de aromaterapie, ajutând la relaxarea şi revigorarea organismului.
Băile cu sare sunt cunoscute ca şi un tratament tradiţional în medicina populară pentru mai multe tipuri de boli, aplicate cu succes şi în zilele noastre în clinici renumite din Europa.
Efectele sării de baie asupra organismului:
Sarea de baie își exercită efectele benefice asupra mai multor aspecte ale sănătăţii:
Calmează sistemul nervos, elimină starea de încordare, restabileşte echilibrul în organism.
Băile cu sare favorizează metabolismul şi înlătură cele mai diverse dureri, având efecte calmante.
Prin proprietăţile sale, sarea de baie alungă insomniile, ajută la respiraţia pielii, ea fiind totodată aplicată cu eficienţă în combaterea răcelii şi a altor boli, având efecte dezinfectante şi antiinflamatorii, stimulând în acelaşi timp şi circulaţia sanguină.
Recomandări medicale după categorii de boală
1. AFECŢIUNI GINECOLOGICE - boli ginecologice cronice, infecţie cronică, condiţii postoperatorii, concrescenţe, disfuncţii hormonale, hipoplazie uterină, sterilitate primară şi secundară, infertilitate.
2. AFECŢIUNI ALE APARATULUI LOCOMOTOR - boli reumatice cronice de origine diferită (infecţioase sau degenerative), reabilitare după diferite traumatisme, stări postoperatorii (fracturi, luxaţii, tratamente aplicate în urma operaţiilor ortopedice), reumatisme ale ţesuturilor moi, diminuarea tensiunii musculare.
3. BOLI ENDOCRINOLOGICE - tulburări hormonale, insuficiență ovariană.
4. PROBLEME LEGATE DE METABOLISM
5. AFECŢIUNI ALE SISTEMULUI NERVOS - paralizii ale sistemului nervos periferic, reabilitare după paralizie nervoasă.
* În cazul categoriilor de boală cuprinse la punctele 3-4-5 putem aplica doar tratamente adjuvante complementare.
Contraindicații:
Toate bolile acute sau subacute, boli infecţioase, boli sexuale, manifestări severe ale bolilor mintale şi neurologice, boli cardiovasculare grave, boli ale sistemului sanguin, toxicomanie, narcomanie, invaliditate.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: sare de baie, sare, Praid, plante medicinale, produse praid,

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
17,50Lei