PACHET Detergent ECOLOGIC pt spălat vase cu oțet & Detergent universal și CADOU burete de COCOS

  • 31,00Lei

 (0 opinii)
- +

PACHET Detergent ECOLOGIC pt. spălat vase cu oțet & Detergent universal și CADOU burete de spălat vase COCOS

 

Pachetul conține:

 

1 buc de Detergent ECOLOGIC pt. spălat vase cu oţet 0.750ml
1 buc de Detergent universal 1l
CADOU 1 bucată  Burete de spălat vase natural cu fibră de COCOS

 

1.Detergent ecologic pentru vase cu oțet

Protejează mediul
Cu efect exceptional de curățare.
Protejaţi natura cu produse ECOLOGICE, care se dezintegrează în MEDIUL ÎNCOJURĂTOR și ocrotesc cursurile de apă.
Îndepărtează eficient murdăria și depunerile uscate de pe pahare, farfurii și vase. Protejează pielea, conține surfactant pe bază de zahăr (cocos glucoside, glyceryl oleate) și oțet.
Dozare: Se utilizează 2ml de soluție la aproximativ 5l de apă caldă. Pentru vase foarte murdare se utilizează o soluție mai concentrată.
Ingrediente:  5-15% material surfactatnt anionic, <5% material surfactant amfoter, acid acetic, methylisothiazolinon, benzisothiazolinon,
Atenționare: Nu lăsați la îndemăna copiilor. Evitați contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi  clătiți energic cu apă. Nu îngițiți produsul. Dacă s-a întâmplat acest lucru, consultați urgent un medic. Nu folosiți mai multe tipuri de detegenți de o dată.
Fără parfum și colorant.

 

2.Detergent ecologic universal cu PH neutru

Protejează mediul
Cu efect excepțional de curățare.
Detergent ECOLOGIC general cu PH neutru.
Cu un dozaj potrivit faceți economii și ocrotiți Natura.
Se poate utiliza pentru toate tipurile de suprafață (lemn, gresie, faianță, sticlă, piatră, etc…). Cu efect exceptional de curățare, îndepărtează grăsimea și depunerile și nu irită pielea. Se poate utiliza și pentru spălare manuală și pentru spălarea mâinilor.
Mod de utilizare: Turnați 30 ml (un capac) de detergent în  7l de apă caldă, pentru zonele mai murdare se utilizează o soluţie mai concentrată.
Ingrediente: <5% material surfactant anionic, <5% material surfactant neionic, <5%, <5% material surfactant amfoter, methylisothiazolinon, benzisothiazolinon,
Atenționare: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți energic cu apă. Nu îngițiți produsul. Dacă s-a întâmplat acest lucru, consultați urgent un medic. Nu folosiți mai multe tipuri de detegenți de o dată.
Fără parfum și colorant.

 

 

3.Burete de spălat vase natural cu fibră de COCOS

Bureții cu fibre de nucă de cocos sunt ideali pentru curățare în bucătărie, pentru spălarea vaselor într-un mod mai natural. Îndepărtează murdăria persistentă și cea de pe suprafețele delicate.
Aceștia dispun de o suprafață abrazivă din fibre de nucă de cocos pentru eliminarea eficientă a grăsimilor.

 

 

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Detergent ECOLOGIC pentru spălat vase cu oțet, detergent, ECOLOGIC, oțet, spălat vase, protejează pielea sensibilă, bucătărie, detergent rufe, zold lomb, zold lomb, greenleaf, green leaf, frunzis verde, frunzisverde

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
31,00Lei