Acid ascorbic 100 g

  • Stoc Epuizat
    Acid ascorbic 100g
  • Acid ascorbic 100g
  • 10,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Humanity
  • Cod produs: 1510
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
Greutate
Acid ascorbic 100g
Acid ascorbic 250g

Acidul ascorbic 100g

Compoziție: 99,91% acid ascorbic tip L (vitamina C).

Beneficii.

Acidul ascorbic este de fapt denumirea chimică a vitaminei C (E 300), astfel are același efecte benefice. Vitamina C este o vitamină esențială pentru organism. Este recomandat consumul zilnic în cantitate de 1-3 g (1000-3000 mg), nu este posibilă supradozarea, deoarece cantitatea în exces este eliminată în mod natural prin urină.

Acidul ascorbic poate fi de asemenea utilizat pentru gătit și copt (coacere pâinii) sau ca și materie primă pentru produsele cosmetice (îndepărtarea vopselelor de păr). Dozaj in produse cosmetice este 0.5% - 5%. Vitamina C este un activ cosmetic cu efect anti-aging, antiinflamatorii, antoxidante .
Acidul ascorbic este un acid organic cu proprietăți antioxidante. Apare sub forma unei pudre sau unor cristale albe spre galben deschis. Este solubil în apă. Acidului ascorbic L este cunoscut sub numele comun de vitamina C.

Recomandări de utilizare:

Pentru uz intern, se amestecă cantitatea dorită în apă (150-200ml).

Istorie: În 1937 premiul Nobel pentru Chimie a fost decernat lui Walter Haworth pentru munca sa în determinarea structurii acidului ascorbic (împărțit cu Paul Karrer, care a primit premiul său pentru munca depusă în domeniul vitaminelor), iar premiul pentru Fiziologie și Medicină , din același an a fost acordat lui Albert Szent-Györgyi, pentru studiile sale în privința funcțiilor biologice ale L-acidului ascorbic. (sursă wikipedia)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Etichete: Acid ascorbic, vitamina C, E300.

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
10,00Lei