Mojar cu pistil din granit

  • Stoc Epuizat
    Mojar cu pistil din granit
  • 100,00Lei

 (0 opinii)
  • Producător: Lacor
  • Cod produs: LA60518
  • Disponibilitate:
    Stoc epuizat

Mojar cu pistil din granit

Fiind realizat din granit, este rezistent si durabil, ideal pentru măcinarea și zdrobirea condimentelor(sare, piper, chimion, ienupăr etc), ierburilor proaspete și uscate, și semințelor.

Dat fiind faptul că mojarul are un design simplu și modern, conferă un aspect plăcut bucătăriei.Este un accesoriu perfect pentru bucătăria mediteraniană, sud-est asiatică sau indiană. 

Pistilul se așează bine în podul palmei și zdrobește foarte eficient

Este complet realizat din material NATURAL.Granitul este invulnerabil la acizi, nu are gust și nu decolorează.

Este ușor de întreținut, nu are nevoie de îngrijire/întreținere specială, doar se spală cu apă și detergent vase.

!Atenție! NU SE SPALĂ ÎN MAȘINA DE SPĂLAT VASE.

Dimensiuni: 12x12cm

Mojarele și pistilele naturale pot conține mici urme de material care trebuie îndepărtate înainte de a fi utilizate pentru prima dată. Urmați pașii descriși mai jos pentru a elimina zonele aspre și eventualele particule care pot intra în contact cu produsele :
1. Așezați un ziar pe o masă și folosiți-l ca spațiu de lucru pentru colectarea particulelor mici și a deșeurilor care pot proveni din mojar și pistil.
2. Așezați cel puțin 100g de sare în interiorul mojarului, acoperiți fundul. Măcinați sarea cu pistilul până când formează o pulbere fină. Acesta va acționa ca un instrument de șlefuire natural, lăsând suprafața netedă și fără defecte.
3. Scoateți sarea și curățați mojarul și pistolul cu o cârpă moale.
4. Așezați o cantitate mică de orez alb nefiert în vas, acoperind partea inferioară. Măcinați orezul cu pistilul până când formează o pulbere fină. Dacă, după procesul de măcinare, orezul rămâne alb, mojarul și pistilul sunt suficient de netede și pot fi utilizate. Dacă orezul capătă o culoare gri, aruncați-l și adăugați mai mult orez pentru a fi măcinat. Continuați să măcinați orezul până când se obține un lot care rămâne alb.
5. Curățați mojarul și pistilul cu apă și lichid de spălat și așteptați până se usucă.
6. Pentru a finaliza procesul de întărire, adăugați puțin usturoi, o linguriță de sare și zahăr și câteva boabe de piper măcinat. Măcinați până când se formează o pastă omogenă. Frecați pasta de interiorul vasului și lăsați să acționeze timp de 30 până la 60 de minute. Spălați din nou mojarul și pistilul. Mojarul și pistilul sunt apoi gata de utilizare.
Recomandare: dacă, după utilizarea continuă, se observă o deteriorare a suprafeței, repetați acest ultim pas.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: mojar, mojar cu pistil, granit, mojar din granit, mojar cu pistil din granit, lacor

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
100,00Lei