Unt de shea dezodorizat 80g

  • 11,00Lei

 (2 opinii)
  • Producător: Natur all Home
  • Cod produs: OL01
  • Disponibilitate:
    Stoc limitat
Greutate
Unt de Shea dezodorizat 80g
80 g
Unt de Shea dezodorizat 250g
250 g
Unt de Shea dezodorizat 500g
500 g
Unt de Shea dezodorizat 1000g
1000 g
Unt de Shea dezodorizat 2000g
2000 g
- +

Unt de Shea natural, dezodorizat (fără miros de shea)

Unt de shea dezodorizat – un produs natural, ecologic și ideal pentru sănătatea pielii!

Unt de shea obținut din nucile arborelui Shea prin procedee fizice de presare si rafinare, fără ajutorul solvenților chimici. 

Beneficii

Se extrage unt de shea din nucile arborelui de shea (Vitellaria paradoxa sau Butyrospermum parkii) care crește în savana din zona Africii Centrale și de Vest. Este folosit de sute de ani în zonele Africii și în vecinătăți, pentru tratamentul părului și a pielii. În ziua de azi este comercializat în toată lumea, fiind foarte căutat de oameni de pretutindeni.

Deși în anumite zone se folosește unt de shea și în bucătărie, produsul de față este recomandat doar pentru uz extern.

Beneficiile pentru care este apreciat acest produs sunt:

  • Hidratare – având doze mari de vitamine și acizi grași, este incredibil de hidratant pentru piele și păr. Este cel mai des folosit pentru a trata pielea uscată și pentru a proteja uleiurile naturale ce se găsesc în epidermă și păr.

  • Reduce inflamația – studiile arată că anumiți acizi găsiți în unt de shea îi oferă proprietăți antiinflamatoare, fiind o alternativă naturală pentru produsele din comerț. Unele persoane îl folosesc și pentru tratarea acneei, însă se recomandă un consult cu medicul dermatolog înaintea folosirii.

  • Netezirea pielii – Shea ajută în producția naturală de colagen a pielii, datorită acizilor oleici, stearici, palmitici și linoleici, ce protejează pielea și o feresc de uscare. Cu ajutorul folosirii pe termen lung, pielea se netezește, devine mai puternică și se observă ameliorarea ridurilor.

  • Se poate folosi și pe copii – este un produs natural și ecologic, astfel încât se poate folosi și pe pielea copiilor. În plus, fiind dezodorizat, este ideal pentru orice persoană sensibilă la mirosuri, copil sau adult.

Recomandări de utilizare

Ca atare

Produsul se poate folosi ca atare, aplicat direct pe piele, pe păr sau pe buze. Hidratează și protejează zonele pe care se aplică unt de shea.

Ingredient principal la prepararea săpunurilor CP, HP. 

În combinație cu alte uleiuri vegetaleuleiuri esențiale

Se poate combina unt de shea cu diverse arome, cum ar fi cel de lămâie sau scorțișoară, pentru a crea creme sau măști pentru față și păr.

Mod de păstrare

Se recomandă păstrarea produsului într-un recipient închis ermetic, într-o zonă uscată și răcoroasă.


 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: unt de shea, bio, natural, Vitellaria paradoxa, Butyrospermum parkii, cremă,

Îți mai recomandăm și

Cumpărate frecvent împreună...

Pret:
11,00Lei